Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Eforie Sud: Un copil de 3 ani, supravegheat în permanență de trei bone, s-a înecat în piscina unei case

Eforie Sud: Un copil de 3 ani, supravegheat în permanență de trei bone, s-a înecat în piscina unei case

Un articol de: |

Un copil de 3 ani s-a înecat în piscina unei vile închiriate de o familie la Eforie Sud. Medicii au făcut toate eforturile să-l resusciteze timp de o oră fără succes însă. Acelaşi lucru l-a făcut şi mama copilului, până când a fost liniştită de rude. Nimeni nu ştie însă cum a ajuns micuţul în piscină.

Copilul decedat avea parte în permanenţă de atenţia a trei bone. Fiu al unui important producător de vinuri, băiatul era împreună cu familia la mare. Părinţii l-au găsit în stop cardio-respirator în piscina hotelului în care erau cazaţi. În ciuda eforturilor mamei, dar şi al medicilor, nu a mai putut fi salvat. Localnicii au asistat înmărmuriţi la întreaga tragedie.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Morga Cimitirului din Constanţa. Poliţiştii nu au suficiente date pentru a-i acuza pe părinţi de neglijenţă. Ancheta va fi preluată şi de direcţia pentru protecţia copilului.

Eforie Sud: Copil cu trei bone, găsit înecat
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Eforie Sud,   copil,   inecat,   piscina,   trei bone
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment