Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Elena Udrea: Statul român nu e pregătit să ofere condiții umane de stat în arest. O să văd ce pot să fac în acest sens. Mă dedic acestei cauze

Elena Udrea: Statul român nu e pregătit să ofere condiții umane de stat în arest. O să văd ce pot să fac în acest sens. Mă dedic acestei cauze

Un articol de: |

Elena Udrea a spus marți, la Comisia pentru drepturile omului, din care face parte, că va discuta cu colegii din Parlament pentru a găsi o soluție de îmbunătățire a condițiilor din arest.

"Mă duc la Comisia pentru drepturile omului și chiar o să discut cu colegii ca să văd ce pot să fac pentru oamenii care se află în arest. O să mă dedic acestei cauze"
, a precizat Udrea, potrivit PS News.

Fostul ministru al Turismului a vorbit și despre perioada sa de detenție, precizând că statul român nu este pregătit să ofere condiții umane în arest.

"Apă caldă aveam la un moment dat, dar când a fost acea discuție cu condițiile din arestul central. Cred că această practică a arestului preventiv ar trebui să fie privită cu mai multă atenție, mai ales că statul român nu e pregătit să ofere condiții umane de stat în arest", a spus Udrea.

Despre condițiile dure din penitenciar pe care le va îndura primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, Udrea a precizat că acesta va putea "foarte greu să țină un regim alimentar", adăugând că acesta suferă de diabet.

Citeşte mai multe despre:   Elena Udrea,   arest,   condiţii
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment