Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Elevii din Sectorul 1 învaţă cum să aibă un oraş curat prin colectarea selectivă a deşeurilor

Elevii din Sectorul 1 învaţă cum să aibă un oraş curat prin colectarea selectivă a deşeurilor

Un articol de: |
Foto: Eco-Rom Ambalaje Eveniment
Primăria Sectorului 1

derulează, începând din 25 aprilie, în toate şcolile din această zonă administrativă, proiectul social-educaţional "O şcoală curată, un oraş curat!", prin care elevii sunt informaţi despre importanţa colectării selective a deşeurilor, asigurată de Romprest.

Acţiunea presupune discuţii interactive ale elevilor cu specialişti în domeniu, proiecţii de filme şi distribuirea de materiale informative.

Prin intermediul acestui proiect social-educaţional, se urmăreşte stimularea comportamentului participativ al elevilor din şcolile generale din Sectorul 1, dezvoltarea capacităţii lor de a se angaja în acţiuni şi de a interacţiona la nivelul grupurilor (din şcoală şi din afara şcolii). Aceştia vor avea posibilitatea de a-şi valorifica propriile cunoştinţe referitoare la colectarea şi reciclarea materialelor refolosibile şi protejarea mediului înconjurător.

Programul asigurat de Primăria Sectorului 1 în cea mai verde zonă a Capitalei este posibil în mare parte şi datorită curăţeniei asigurate de compania Romprest, prestatorul serviciului de salubritate din această zonă administrativă.

Printre serviciile asigurate de Romprest se numără colectarea, transportul şi sortarea deşeurilor municipale de la populaţie, instituţii publice, din comerţ şi industrie, colectarea şi transportul deşeurilor provenite din activităţi de construcţii şi demolări, precum şi colectarea şi transportul deşeurilor reciclabile: hârtie-carton, material plastic, materiale feroase şi neferoase, ambalaje de sticlă şi deşeuri de echipamente electrice şi electronice.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment