Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Enoriașii, nemulțumiți că nu mai au voie să facă grătare și să asculte manele în curtea Mănăstirii Curtea de Argeș

Enoriașii, nemulțumiți că nu mai au voie să facă grătare și să asculte manele în curtea Mănăstirii Curtea de Argeș

Un articol de: |

Peste 3.500 de enoriaşi au fost evacuaţi de jandarmii din curtea Mănăstirii Curtea de Argeş. Este primul an când acestora nu li se mai permite să doarmă, să faca grătare şi să mai asculte manele în incinta lăcaşului de cult. Pelerinii au fost dezamăgiţi de această decizie şi au spus că anul viitor nu vor mai veni la Curtea de Argeş.

Prefectul de Argeş speră ca, în acest an, sărbătoarea să decurgă normal, fără incidente neplăcute. Asta după ce, în ultimii ani, mii de oameni veniţi din toată ţara, dar si din străinătate faceau fripturi și dansau pe manele în jurul mănăstirii.

În cele din urmă, cei care au vrut neapărat să se distreze ca în ani trecuţi, nu au fost lipsiţi de această plăcere. Primăria Curtea de Argeș le-a pregătit enoriașilor un teren special de camping peste noapte, la ieşirea din municipiu.

Enoriașii nu mai au voie la grătare la Mănăstirea Curtea de Argeș
Embed:


Citeşte mai multe despre:   enoriasi evacuati,   manastirea curtea de arges
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment