Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Eugen Mihăescu: Hillary Clinton este un produs cu totul special. Probabil că e o greșeală că s-a născut femeie
Exclusiv

Eugen Mihăescu: Hillary Clinton este un produs cu totul special. Probabil că e o greșeală că s-a născut femeie

Un articol de: |
Foto: B1 TV Eveniment

Eugen Mihăescu, invitatul special de duminică seară al emisiunii “La taifas cu Ion Cristoiu”, difuzată pe B1 TV, a discutat împreună cu jurnalistul român despre cel mai nou volum al său  “Între linii”, o carte de memorii, care prezintă personaje postdecembriete în intimitatea lor.

Cunoscutul grafician, care a fost ani de zile consilier personal al președintelui Ion Iliescu a vorbit despre Hillary Clinton, secretarul de stat american și adevărata influență pe care a avut-o în viața lui Bill Cliton, fost președinte al Statelor Unite ale Americii.

Scriitorul a declarat că de fapt fostul președinte al Americii Bill Cliton a fost “produsul politic al nevestei sale”.

“Am avut o simpatie neamipomenită. Avea o puritate, o naivitate pe care am avut-o și eu. După părerea mea, văzându-l în interviuri și prin ce a trecut (Bill Cliton, n.r.), era produsul politic al nevestei sale (Hillary Clinton, n.r.) E o femeie, un ministru de Externe excepțional”, a declarat Mihăescu.

Întrebat dacă există în România o femeie politician care să se asemene cu secretarul de stat american, Eugen Mihăescu a negat, replicând Hillary Clinton “e un produs cu totul special”.

“Este o femeie care nu prea există în România. Nu există o altă femeie ca ea. E un produs cu totul special, aș zice un bărbat politic. Probabil că este o greșeală că s-a născut femeie, poate ar fi trebuit să fie bărbat”, a spus scriitorul Eugen Mihăescu.

Eugen Mihăescu, născut pe 24 august 1937 la București, este pictor , grafician și om politic. A deținut mai multe demnități publice, printre care ambasador, senator sau consilier de stat.

Eugen Mihăescu: Hillary Clinton e o femeie care nu prea există în România
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Eugen Mihaescu,   La taifas cu Ion Cristoiu,   Intre linii,   carte,   Hillary Clinton
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (3):
 • 1. De Simona Rodica Johansson | 19 Noiembrie 2016 10:54

  Da, încă cu mult înainte mi-am închipuit același lucru despre familia Clinton. Am înțeles că intenția, gândul și emoția în peisajul clintonian erau unele dintre atributele doamnei Clinton. Am trăit cu sentimentul, până-n ultimul moment că dumneaei va câștiga alegerile!
  Da, mulțumesc pentru articol.

 • 2. De Mihai Eugeniu | 03 Septembrie 2012 02:15

  "Hillary Clinton - FEMEIA CIOCLU - este un produs cu totul special. Marea ei greseala a fost... că s-a născut!. Este la fel de "pasnica" precum Madeleine Albrught, care a ordonat sa se scrie pe bombele aruncate asupra Serbiei "Paste fericit!". Cine îşi manifesta mai exuberant entuziasmul la asasinarea lui Bin laden si a lui Ghaddafi? Femeia cioclu-Hillary Clinton. Asta e! daca dl. Mihaescu o place asa mult, sa o ceară în casatorie...

 • 3. De adrian | 19 Ianuarie 2012 20:30

  Eugen Mihaescu: pictor, grafician, om politic, .... " consilierul " prezidential al lui Iliescu !
  B1 TV, sunteti un post impartial ( desi unii spun altfel ). Nu cred ca aveti si avem nevoie de comentariile politice ale unui astfel de individ !

 • Adauga comentariu
  0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
  captcha

  * Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


  TOP 5 Eveniment
  Alte Articole
  TOP 3 Politică
  TOP 3 Eveniment
  TOP 3 Economic
  TOP 3 High-Tech
  TOP 3 Auto
  TOP 3 Externe
  TOP 3 Monden
  TOP 3 Inedit
  TOP 3 Sport
  TOP 3 Lumea lui Banciu
  TOP 3 360 de grade