Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Europarlamentarul Adrian Severin, trimis în judecată de DNA pentru luare de mită şi trafic de influenţă

Europarlamentarul Adrian Severin, trimis în judecată de DNA pentru luare de mită şi trafic de influenţă

Un articol de: |
Foto: rnews.ro Eveniment
Europarlamentarul Adrian Severin, a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită şi trafic de influenţă.

Severin a fost trimis în judecată în dosarul ”Mită pentru amendamente în Parlamentul European”.

Adrian Severin este acuzat de luare de mită, trafic de influență și folosire sau prezentare de documente sau declarații false, inexacte sau incomplete.

Severin este cercetat pentru luare de mită, trafic de influență și folosire sau prezentare de documente sau declarații false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităților Europene, cu consecințe deosebit de grave. (Detalii AICI)

În rechizitoriul întocmit de procurori se arată faptul că în perioada decembrie 2010 – martie 2011, Adrian Severin, în calitate de membru în Parlamentul European, a acceptat să primească 100.000 euro anual din partea reprezentanţiilor unei societăţi comerciale, în schimbul depunerii de amendamente în comisiile de specialitate ale Parlamentului European, pe de o parte şi a votării împotriva altor amendamente ce nu corespundeau intereselor societăţii comerciale, pe de altă parte.

La această sumă se adăuga şi suma de 4.000 de euro pe zi, pentru orice acte efectuate de parlamentar, în legislativul european, în legătură cu depunerea de amendamente.
 
Citeşte mai multe despre:   severin,   luare de mita,   trafic de influență
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment