Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment “EXODUL MEDICILOR ROMÂNI – Între politică și politici”. Colocviile Institutului Național Român, 24 Mai 2017

“EXODUL MEDICILOR ROMÂNI – Între politică și politici”. Colocviile Institutului Național Român, 24 Mai 2017

Un articol de: |

Pe durata acestui an, în fiecare lună, Institutul Național Democrat va desfășura o serie de colocvii pe diverse teme.

În data de 24 mai 2017, la hotel Mari Vila din Bucuresti va avea loc un colocviu în domeniul sănătății cu tema „Exodul medicilor români – Între politică și politici” având printre lectori și invitați pe: Prof.Dr.Dina Ion – Șef Secție Spitalul Clinic de Urgentă Sf. Ioan, Senator Adrian Wiener – membru în Comisia de Sănătate la Senatul României, Deputat Emanuel Ungureanu – vicepreședinte la Comisia de Sănătate, Camera Deputaților, Vasile Cepoi, președinte ANMCS.

Citește și: "CORTEGIU FUNERAR" la deszăpezire! Doreii PLĂTIȚI DIN BANII ROMÂNILOR: Ziua trece, leafa merge! (VIDEO)Andra, anunț după 10 de căsnicie. Din păcate, e adevăratLUX PE BANI PUBLICI! NABABUL de la Metrorex, pus pe COMBINAȚII (VIDEO)

PROGRAM

10.00-10.15 – Deschidere colocviu – Dr. Nicola George, coordonator al Departamentului de Politici de Sănătate în cadrul IND.

10.15-10.35 – Prof. Dr. Dina Ion

Citește și: „Interesul dictează”. Cătălin Tolontan: Exact acum un an Cozmin Gușă era în favoarea grațierii. Zece zile mai târziu, când Maricel Păcuraru era eliberat, grațierea nu mai era necesarăUn COPIL de zece ani a SUNAT la poliție. GROAZNIC care a fost motivulCAMPIONI UMILIȚI DE STAT: Sportivii de aur, IGNORAȚI de 4 luni. Tolontan și Lipă, dezvăluiri EXCLUSIVE (VIDEO)

10.35-10.55 – Dezbateri

10.55-11.15 – Senator Dr. Adrian Wiener

11.15-11.35 – Dzbateri

Citește și: Victima jandarmului bătăuș, mărturii șocante: Era buluc acolo, gardurile erau ridicate, oamenii trăgeau, jandarmii împingeau (VIDEO)Un nou PROTEST la Combinatul ArcelorMittal: Angajații, NEMULȚUMIȚI de oferta salarialăȘOCANT! Femeie MOARTĂ, cu PAMPERS PE CAP! Bătaie de joc la morga Spitalului Huedin! (VIDEO)

11.35-12.00 – Coffee Break

12.00-12.20 – Deputat Emanuela Dumitru Ungureanu

12.20-12.40 – Dezbateri

Citește și: Imagini revoltătoare: Jandarmi, cu mașina pe contrasens (VIDEO)ȘOCANT: Un elev din Buzău a murit după ce a consumat etnobotanice MĂSURI DURE pentru cei care refuză să se prezinte la comisia parlamentară pentru alegerile din 2009: Riscă ÎNCHISOAREA sau AMENDĂ PENALĂ 

12.40-13.00 – Dr. Cepoi Vasile – Președinte ANMCS

13.00-13.20 – Dezbateri

13.20-14.00 – Concluzii – Rezoluție

Citește și: ULUITOR! A intrat CU BOLIDUL PRINTRE SCHIORI (VIDEO)BOMBA BOMBELOR! Instanţa tocmai a luat decizia în cazul lui Traian BĂSESCU! "Din păcate, acum trebuie respectată..."Adrian Severin vrea să scape de închisoare. Avocat: A ținut cursuri de ANALFABETIZARE (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   exodul medicilor,   institutul national democrat,   doctori,   spitale,   colocviu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment