Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Explozie puternică într-un imobil din Dej: Se pare că un tânăr a încercat să se sinucidă lăsând gazul aprins

Explozie puternică într-un imobil din Dej: Se pare că un tânăr a încercat să se sinucidă lăsând gazul aprins

Un articol de: |

Bucătăria de vară a unui imobil din Dej a fost afectată de o explozie puternică. Totul a pornit de la o ţigară, pe care un tânăr a aprins-o când a intrat în încăpere. În urma exploziei, băiatul a suferit arsuri pe faţă, spate, mâini şi genunchi. Poliţiştii au găsit în bucătărie un bilet de adio, scris chiar de victimă.

Deflagraţia s-a produs la o casă de pe strada Haşdeu din Dej. Acolo locuiau două persoane, un băiat cu tatăl lui. Tânărul a vrut să fumeze în bucătărie, iar când şi-a aprins ţigara s-a produs explozia. Geamurile s-au spart, iar bărbatul a fost rănit.

“Am găsit victima arsă, conștientă, cu arsuri grave la nivelul feței și spatelui, 27 la sută, și arsuri de gradul 1 la nivelul mâinilor și genunchilor,” a declarat medicul care l-a tratat.

Anchetatorii au motive să creadă că tânărul a lăsat intenţionat gazul aprins. În bucătărie au găsit un bilet, în care victima preciza că nu mai are pentru ce să trăiască, că îi e dor mama lui decedată şi îi este greu să aibă grijă de tatăl lui.

Norocul cel mare a fost că după explozie nu a luat nimic foc. Poliţiştii încearcă să afle cauza exactă a deflagraţiei.

Explozie în Dej, pornită de la o țigară aprinsă
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Dej,   explozie,   tentativa de sinucidere,   bucatarie,   spital,   tigara,   gaz aprins
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment