Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Familia Bodnariu și-a recuperat copiii și a ajuns în România: "Mulţumim pentru că ne-aţi primit şi v-aţi rugat pentru noi. Lupta nu s-a terminat încă" (VIDEO)

Familia Bodnariu și-a recuperat copiii și a ajuns în România: "Mulţumim pentru că ne-aţi primit şi v-aţi rugat pentru noi. Lupta nu s-a terminat încă" (VIDEO)

Un articol de: |

Familia româno-norvegiană Bodnariu, cea care s-a luptat luni de zile pentru recuperarea copiilor luați de Barnevernet, a ajuns în România. Potrivit unei înregistrări video, postate luni pe pagina de Facebook „Norway Return the Children to Bodnariu Family”, Marius şi Ruth împreună cu cei 5 copii ai lor au venit să-și petreacă vacanța la București.

Imaginile au fost surprinse în Biserica Filadelfia din Bucureşti, acolo unde fratele lui Marius, Daniel Bodnariu, este pastor.

Familia Bodnariu și-a recuperat copiii și a ajuns în România: "Mulţumim pentru că ne-aţi primit şi v-aţi rugat pentru noi. Lupta nu s-a terminat încă"

Citește și: Un autocar cu 19 persoane la bord a fost implicat într-un accident în Pasul TihuțaImagini cu prima tentativă de omor comisă de ucigașa de la metrou. Fata s-a opus - VideoUn fost șef de la Dinamo s-a însurat! Mireasa este superbă, a purtat rochie neagră Crima de la stația de metrou Dristor putea fi prevenită: Prima victimă a criminalei, care a reușit să scape, a anunțat autoritățile, dar poliția nu a avut timp să o asculte (VIDEO)„Ei sunt cei pentru care ne-am rugat şi Dumnezeu a răspuns rugăciunilor noastre”, a spus Daniel Bodnariu în prezentara fratelui său.

„Mulţumim pentru că ne-aţi primit şi v-aţi rugat pentru noi. Ne bucurăm împreună că Dumnezeu răspunde. În caz că mai erau îndoieli, avem acelaşi Dumnezeu, care a făcut minuni în trecut şi mai face şi astăzi. Vă mulţumim că ne-aţi susţinut şi v-aţi pus încrederea în Domnul. Ne bucurăm împreună. Lupta încă nu s-a terminat, dar suntem convinşi şi deplin încredinţaţi că Dumnezeu va duce la bun sfârşit ce a început. Ne bucurăm că ni s-a făcut parte de harul Său”, a spus Marius Bodnariu, care cu greu și-a stăpânit lacrimile.

 

Citeşte mai multe despre:   familia Bodnariu,   Norvegia ,   Barnevernet
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment