Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Familia Regală a participat la slujba de Înviere la Catedrala din Alba Iulia

Familia Regală a participat la slujba de Înviere la Catedrala din Alba Iulia

Un articol de: |

Catedrala Ortodoxă din Alba Iulia a fost neîncăpătoare pentru sutele de credincioşi care au participat la slujba de înviere oficiată de Înalt Prea Sfinţitul Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei, împreună cu un sobor de preoţi.

La slujbă au participat membrii casei regale, însă fără prințesa moștenitoare Margareta.

Aşa cum este tradiţia, membrii Casei Regale au fost întâmpinaţi cu pâine şi sare. Înalt Prea Sfinţitul Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei, împreună cu un sobor de preoţi, dar şi primarul Alba Iuliei au primit familia regală aşa cum se cuvine.

Mii de credincioși au asistat la slujbă şi au venit să ia lumină, la Catedrala Reîntregirii Neamului din Alba Iulia. Printre aceștia s-au aflat și principele Radu, principele Nicolae și sora acestuia Karina.

Principesa Margareta nu a participat la slujba de Înviere de la Catedrala din Alba Iulia pentru că petrece sărbătorile în Elveţia, din cauza "stării fragile de sănătate a reginei Ana".

Principesa Margareta a petrecut noaptea de Înviere în Elveția
Embed:

 

Citește și: Eliberată recent pe legea lui Tudorel Toder, o femeie condamnată pentru omor a recidivat și a înjunghiat în spate un bărbatAndra, anunț după 10 de căsnicie. Din păcate, e adevăratAlertă în București. Incendiu la un transformator de la CET SUD. Alimentarea cu energie electrică a fost sistată

Citeşte mai multe despre:   familia regala,   Alba Iulia,   principesa margareta,   regina ana,   slujba de inviere
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment