Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Familia vrea dreptate: Fiica bărbatului care a murit după ce rănile i-au fost mâncate de larve dă spitalul în judecată (VIDEO)

Familia vrea dreptate: Fiica bărbatului care a murit după ce rănile i-au fost mâncate de larve dă spitalul în judecată (VIDEO)

Un articol de: |

Fiica bărbatului care a murit cu zile în Spitalul de Arşi după ce rănile i-au fost mâncate de larve dă spitalul în judecată. Femeia a fost audiată în dosarul morţii tatălui ei. ”Ruşine! Nu şi-au făcut datoria”, au fost cuvintele grele adresate de aceasta autorităţilor. Secţia de terapie intensivă a Spitalului de Arşi a fost închisă în urma controalelor Ministerului Sănătăţii, informează B1 TV.

Fiica lui Tudor Badea nu-şi revine din şoc după ce şi-a văzut tatăl pe patul de spital, cu rănile acoperite de viermi. Ea s-a arătat revoltată că părintele său a fost nevoit să îndure asemenea suferinţe tocmai într-un loc din care ar fi trebuit să plece sănătos. De vină sunt medicii Spitalului de Arşi care nu şi-au făcut datoria, a acuzat, printre lacrimi, femeia.

Familia vrea dreptate: Fiica bărbatului care a murit după ce rănile i-au fost mâncate de larve dă spitalul în judecată

Citește și: ”Vă vedem!” Protest de peste 21 de ore în fața PSD Sibiu Regele Mihai va fi înmormântat pe întuneric! Explicația Bisericii OrtodoxeIonuț Gologan a părăsit 'Închisoarea Iadului'. Anunțul avocatului Incendiu la SPITALUL din Panciu: Pacienţii au fost evacuaţi

Şi celelalte rude ale bolnavului care a pierit răpus de infecţii au fost audiate de poliţiştii Serviciului Omoruri.

Familia vrea să se facă dreptate şi a anunţat că dă Spitalul de Arşi în judecată, însă, pentru moment, rudele nu au anunţat ce sumă vor ca despăgubire.

Citește și: Patru jandarmi, răniţi într-un accident în Bucureşti (VIDEO)Bărbat amendat pentru că i-a făcut ”sclavi” pe jandarmii care s-au pus scut în fața lui Dragnea, la DNADEPLORABIL! România NU ARE BANI să-și trimită elevii finaliști la un concurs NASA!

Cazul bărbatului decedat pe patul de spital sub ochii medicilor nu este singular. Tot la Spitalul de Arşi, o femeie a murit după ce a primit o grupă de sânge greșită.

Secţia de terapie intensivă a acestei unităţi medicale a fost închisă după ce Ministrul Vlad Voiculescu a făcut un control în miez de noapte. Între timp, Ministerul Sănătăţii a anunţat că a alocat 100.000 de euro pentru igienizare, dezinfecţie şi reparaţii.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment