Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Fiica premierului Tudose face afaceri cu energie de la 19 ani

Fiica premierului Tudose face afaceri cu energie de la 19 ani

Un articol de: |
Foto: Libertatea Eveniment

Diana Tudose, fiica premierul Mihai Tudose, este patroana unei firme specializate în distribuţia energiei electrice încă de la vârsta de 19 ani. Ea este asociată cu afaceristul Victor Nicolae Popescu, care a prins contracte de peste 10 milioane de euro cu statul, atâta timp cât a avut-o angajată pe soţia actualului prim-ministru. 

Diana Tudose este din 2011 asociată cu 50% în Energreen Distribution SRL Bucureşti, firmă specializată în distribuţia energiei electrice. Restul de 50% revine lui Victor Nicolae Popescu, un vechi prieten de familie al actulului premier, informează jurnalul.ro

Citește și: Reacția halucinantă a criminalei de la metrou când a fost prinsă: "A trebuit să îi imobilizăm mâinile ca să nu rănească vreun coleg"Imagini cu prima tentativă de omor comisă de ucigașa de la metrou. Fata s-a opus - VideoUn fost șef de la Dinamo s-a însurat! Mireasa este superbă, a purtat rochie neagră Filozoful Mihai Șora, primul care a pătruns în Sala Tronului, pentru a îi aduce un omagiu Regelui Mihai (FOTO)

Firma Dianei Tudose cerea în 2012 autorizaţii pentru o investiţie de 12 milioane de euro într-un parc fotovoltaic din Brăila. A primit aviz de la Electrica Muntenia și aprobarea administraţiei locale din Ianca. Anii au trecut, iar despre parcul fotovoltaic nu se mai ştie nimic. Firma Dianei Tudose este în stare de funcţionare, dar nu a declarat nici un fel de activitate de la înfiinţare până în prezent. 

Victor Nicolae Popescu și soţia sa, Cristina Carmen Popescu, controlează EN Electric Proiect Office SRL Bucureşti, o firmă de construcţii înfiinţată tot în 2011, unde a angajat-o ca manager pe Corina Tudose, soţia prim-ministrului, mai informează jurnalul.ro. EN Electric Proiect Office a primit în 2015 şi 2017 mai multe contracte cu statul în valoare de peste 10 milioane de euro. Este fix perioada în care Tudose era ministrul Economiei, în cabinetele Ponta, respectiv Grindeanu. 

Tudose a spus că nu există nici o legătură între faptul că el era ministru şi contractele primite de la stat pentru firma condusă de soţia sa.

Citește și: Un autocar cu 19 persoane la bord a fost implicat într-un accident în Pasul TihuțaCrima de la stația de metrou Dristor putea fi prevenită: Prima victimă a criminalei, care a reușit să scape, a anunțat autoritățile, dar poliția nu a avut timp să o asculte (VIDEO)IMAGINI cu prima tentativă de crimă de la metrou din Costin Georgian: Victima s-a salvat în ultimul moment (VIDEO)

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment