Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Flashmob la protestul privind Roșia Montană de la Universitate (VIDEO)

Flashmob la protestul privind Roșia Montană de la Universitate (VIDEO)

Un articol de: |

Un tango flashmob a fost organizat, marți seară, la fântâna de la Universitate din Capitală, în cadrul protestului privind Roșia Montană.

”Tango Flashmob” a fost creat de membrii mai multor comunități de tango din București, relatează Mediafax.

Cum dansul a fost inclus în patrimoniul imaterial UNESCO în anul 2009, dansatorii s-au gândit să se unească cu protestatarii care cer ca zona Roșia Montană să fie incluse în Lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

În acest sens, dansatorii au avut lipite pe spate foi cu textul: "Salvaţi Roşia Montană. Tango este în UNESCO. Vrem Roşia Montană în UNESCO".

Muzica a fost asigurată de o solistă şi trei instrumentişti din rândul protestatarilor, care au cântat la tobă, chitară şi muzicuţă.

După o jumătate de oră, dansatorii s-au alăturat protestatarilor, iar mai târziu și-au reluat reprezentația pe ritmul scandării ”Uniți salvăm Roșia Montană”.

Manifestanţii, în majoritate tineri, s-au adunat la fântâna de la Universitate, marţi seară, în cea de-a 17-a zi a protestului faţă de proiectul minier de la Roşia Montană.


Tango Flashmob la protestul privind Roșia Montană
Embed:

Citeşte mai multe despre:   flashmob,   protest rosia montana,   universitate
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment