Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Florin Cioabă este în stare stabilă: Ar putea fi transferat la Ankara sau Viena

Florin Cioabă este în stare stabilă: Ar putea fi transferat la Ankara sau Viena

Un articol de: |
Foto: evz.ro Eveniment

Starea de sănătate a autoproclamatului rege al rromilor, Florin Cioabă, este stabilă. Deocamdată nu este posibilă realizarea unei intervenţii chirurgicale.

Pe de altă parte, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii spun că au fost de la început în legătură atât cu familia lui Florin Cioabă, cât şi cu Secţia Consulară a Ambasadei României în Turcia, care a facilitat legătura cu spitalul din Antalya prin translatorul pus la dispoziţia familiei.

„Deocamdată (n.r. starea de sănătate) este aceeaşi, dar stabilă. Continuăm tratamentul şi este la terapie intensivă. Tensiunea s-a stabilizat cât de cât şi merge spre bine. Medicii spun că în fiecare zi a câştigat câte puţin, că mai este de recuperat. Să vedem dacă zilele acestea dacă i se stabilizează tensiunea şi poate fi transportat la o altă clinică. Am discutat să îl ducem la Ankara sau la Viena”, a declarat pentru B1 TV, fiul regelui, Dorin Cioabă.

Acesta a precizat că tatăl său deschide ochii, însă nu poate vorbi încă: „De deschis ochii, îi deschide, dacă îl strângi de mână simte, dar nu vorbeşte încă”, a mai spus Dorin Cioabă.

Florin Cioabă a suferit luni un preinfarct și s-a aflat în comă indusă. Incidentul s-a petrecut în timp ce acesta era cu familia în vacanță, în Antalya.

Citeşte mai multe despre:   Florin Cioaba,   preinfarct,   internat in antalya,   dorin cioaba
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment