Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Focșani: Tânăra care a contestat condițiile din Spitalul de Urgență din oraș a ales să nască acasă

Focșani: Tânăra care a contestat condițiile din Spitalul de Urgență din oraș a ales să nască acasă

Un articol de: |
Foto: vranceamedia.ro Eveniment

Raluca Maria Simion, tânăra care înainte de a naște cel de-al doilea copil a trimis reprezentanţilor Spitalului de Urgenţă Focşani o solicitare în care cere să i se respecte condiţiile de internare şi tratament, a născut acasă cu ajutorul unei moaşe profesioniste, informează Adevărul. Nașterea a fost considerată un succes, femeia aducând pe lume un băiețel sănătos.

Tânăra a luat decizia de a naște acasă dezamăgită de răspunsul primit de la reprezentanții unității medicale dar și din cauza fricii de spital și a problemelor cu care se confruntă unitățile spitalicești.

"A fost o naştere foarte uşoară. Bineînţeles că m-am documentat înainte, am avut conversaţii cu alte mămici care au născut cu moaşe şi am luat legătura cu o moaşă profesionistă care să mă asiste la naştere. Medicul care mi-a urmărit tot timpul sarcina şi-a dat acordul şi din punctul meu de vedere a fost foarte bine, pentru că am fost lăsată să aleg ce am considerat eu că este bine. Aş mai face asta o dată, având în vedere că la naşterea primului copil lucrurile au decurs mai greu şi cu mici probleme. Acum, recuperarea a fost mai rapidă, fără complicaţii. După 10 ore de la naştere eram deja în parc la plimbare cu celălalt copil", a declarat Raluca Simion pentru sursa citată.

Citește și: HALUCINANT! BĂTRÂNI, jefuiţi de comercianţi falşi: ZECI DE MII DE EURO, pentru nişte TIGĂICine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmPROTESTUL MASIV DIN CAPITALĂ, ÎN IMAGINI (GALERIE FOTO)

În cerearea adresată spitalului „Sf. Pantelimon” din Vrancea, Raluca solicita, printre altele, să i se permită soţului ei să-i fie alături la naştere, să fie tratată cu răbdare de cadrele medicale sau ca micuţului ei să nu i taie cordonul ombilical imediat după naştere.

 

Citeşte mai multe despre:   tanara,   Focsani,   nastere,   cerere,   acasa,   moasa
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment