Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Fosta soție a lui Condrea: Ședințele la psiholog l-au scos din depresie, dar Uliana Ochinciuc l-a convins să renunțe la ele. Dacă ședințele continuau, nu cred că șirul infracțiunilor lui ajungea atât de departe (VIDEO)
Exclusiv

Fosta soție a lui Condrea: Ședințele la psiholog l-au scos din depresie, dar Uliana Ochinciuc l-a convins să renunțe la ele. Dacă ședințele continuau, nu cred că șirul infracțiunilor lui ajungea atât de departe (VIDEO)

Un articol de: |

Parchetul General a dat o decizie de clasare a dosarului privind moartea lui Dan Condrea, probele administrate demonstrând că a fost vorba despre o sinucidere. (Detalii AICI) Laura Georgescu, fosta soție a lui Condrea, a susținut pentru B1 TV că nu poate contesta o decizie a procurorilor, dat fiind că aceasta se bazează pe o expertiză criminalistică și una tehnică.

În schimb, Georgescu a precizat că Dan Condrea a intrat în depresie după moartea mamei lui, în 2003, și că ea l-a convins să meargă la un psiholog. Ședințele chiar au funcționat, dar Uliana Ochinciuc, cea care i-a devenit soție ulterior, l-a convins să renunțe la medic, iar lipsa ședințelor l-au adus iar în starea de depresie.

Citește și: DEZASTRUL din infrastructură, ironizat pe Facebook! Mii de persoane vor participa în anul 2070 la inaugurarea unui sens giratoriuAndra, anunț după 10 de căsnicie. Din păcate, e adevăratPRIMELE declarații ale JANDARMULUI VIOLENT: Au fost lovituri de oprire, nu de a face rău cuiva, nu cu ură. Aveam informaţii în cască. Mi s-a spus că s-a aruncat cu garduri în jandarmi / Ce a spus despre Dragnea

Laura Georgescu a insistat că, medic fiind, și-a dat seama că fostul patron Hexi Pharma era deprimat, a cerut ajutorul colegilor ei de breaslă și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l ajuta, dar toate eforturile au fost zadarnice după ce Uliana Ochinciuc l-a convins să renunțe la psiholog.

Georgescu a mai spus că știe mai multe lucruri și a dorit să le spună autorităților, dar acestea nu au fost interesate.

Laura Georgescu, primele declarații după clasare dosarului privind moartea lui Condrea

Citește și: ALERT! Suspecți, REŢINUŢI în urma unei CRIME, comise în propria locuinţăI se spunea Tătăielu... DRUM LIN, Domnule Profesor! RĂSTURNARE de situație: SOȚII SPÂNZURAȚI în propria casă, ASASINAȚI cu sânge rece

”În 2008, când soțul a plecat de acasă în mod inexplicabil, am vorbit cu doamna doctor Ileana Antonescu pentru că aveam suspiciunea că Dan are depresie severă și mi-era frică să nu i se întâmple ceva. Ea era șefa Societății Române de Psihanaliză. Ea mi-a spus că nu se mai ocupă de pacienți și că a devenit șefă într-un serviciu secret din România. Ea mi-a recomandat o colaboratoare de-ale dânsei, pe doamna doctor Anca Anefi, o bună profesionistă. Eu am făcut psihanaliză la dânsa pentru a mă împăca cu fostul soț, apoi i-am pus în legătură pe cei doi. El a continuat să meargă la ședințe la dânsa.

Uliana a insistat să renunțe la aceste analize la doamna psiholog, care nu-i dădea pastile, doar vorbeau. Dan a abandonat ședințe la insistențele Ulianei. Ca medic, am cerut ajutorul colegilor pentru că el respingea ideea că are nevoie de ajutor și Uliana, medic, l-a convins să renunțe la aceste ședinte. Ca medic și soție am făcut tot ce a fost omenește posibil.

Avea depresie severă din 2003, când mama lui a murit. Pe mine mă copleșea cu toate sarcinile de serviciu și el pleca să se distreze să-și revină... Dacă ședințele continuau, nu cred că șirul infracțiunilor lui ajungea atât de departe și atât de agravat”, a susținut Laura Georgescu pentru B1 TV.

Citește și: Andreea Raicu, advertorial siropos despre premierul Vasilica: Optează pentru părul vopsit blond și coafat! (FOTO)Pogromul de la Bucureşti și MASACRUL de la Jilava, comemorate în pădurea Jilava (FOTO)ANCHETĂ parlamentară în cazul Jandarmului bătăuș: “TREBUIE analizat și SANCȚIONAT”

Citeşte mai multe despre:   dan condrea,   Laura Georgescu,   Uliana Ochinciuc,   psiholog,   depresie,   dosar clasat,   sinucidere
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment