Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Fostul lider al galeriei Stelei Gheorghe Mustaţă, condamnat definitiv la 7 ani şi 6 luni închisoare

Fostul lider al galeriei Stelei Gheorghe Mustaţă, condamnat definitiv la 7 ani şi 6 luni închisoare

Un articol de: |
Foto: libertatea.ro Eveniment

Fostul lider al galeriei steliste Gheorghe Mustaţă a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la şapte ani şi şase luni de închisoare, pentru complicitate la tentativă la omor calificat , informează Mediafax.

În acest dosar, Mustață a fost judecat alături de alte 41 de persoane, cea mai mare pedeapsă, de 9 ani de închisoare, fiind dictată pentru Ion Cătălin Părpălea, zis "Parceac".

Gheorghe Mustaţă a primit 7 ani şi 6 luni de închisoare pentru complicitate la tentativa la omor calificat din 6 ianuarie 2004 asupra lui Zamfir Giuseppe Stelian, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, complicitate la şantaj şi infracţiunii de constituirea unui grup infracţional organizat.

Iniţial, Tribunalul Bucureşti îl achitase pe Mustaţă pentru săvărşirea infracţiunii de constituirea unui grup infracţional organizat şi pentru complicitate la tentativa la omor calificat.

Citeşte mai multe despre:   gheorghe mustata,   tentativa la omor calificat
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment