Furtună puternică la Târgu Jiu! Orașul, acoperit de un nor NEGRU. Sirenele de avertizare a populației au pornit! (VIDEO, FOTO)

Furtună puternică la Târgu Jiu! Orașul, acoperit de un nor NEGRU. Sirenele de avertizare a populației au pornit! (VIDEO, FOTO)

UPDATE: În urma furtunii din judetul Gorj, aflat sub cod portocaliu, mai multe acoperisuri la cateva case din Tg Cărbunești au zburat efectiv, iar 8 mașini au fost avariate, a declarat Mihai Avramescu, purtător de cuvânt ISU Gorj.

Coperișuri zburate de vânt în Gorj. 8 mașini avariate

#DIRECT_ONE_zqdun1#

O furtună puternică s-a abătut asupra municipiului Târgu Jiu, miercuri după-amiază. ANM a emis avertizare de Cod galben de fenomene meteo periculoase pentru această zonă.

Centrul orașului a fost inundat în doar câteva minute.

De asemenea, la Târgu Jiu populaţia a fost avertizată la începutul furtunii, prin intermediul sirenelor.

Furtună puternică la Târgu Jiu! Orașul a fost acoperit de un nor NEGRU. Alarmele au pornit!

#DIRECT_ONE_7rvzj2#

„Instabilitate atmosferică accentuată, intensificări ale vântului și cantități de apă însemnate.
Interval de valabilitate: 20 septembrie, ora 11 – 21 septembrie, ora 21:00. Temporar vântul va avea intensificări cu viteze care la rafală vor atinge 55…60 km/h, iar în timpul ploilor vor fi rafale de peste 65…70 km/h și vijelii”, anunță meteorologii.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
16:25 - Condiția pusă de Ion Țiriac să investească la Dinamo: „Mâine le dau bani”
16:21 - Un bărbat a murit de ciumă la scurt timp după ce a fost internat la spital, în New Mexico: „Nu este o boală a trecutului”
16:18 - Constructorul Autostrăzii București Sud a început montarea grinzilor pasajului de la nodul dintre A0 și A1 (VIDEO)
16:02 - Traian Băsescu, despre tezaurul din Rusia: Este păstrat ca o pârghie de presiune împotriva României. Mai devreme sau mai târziu, aurul BNR va reveni acasă. O să treacă și vremea lui Putin, că n-o fi veșnic acest criminal (VIDEO)
16:01 - Principalele greșeli pe care le facem când vrem să slăbim / Dieta salvatoare care a ajutat-o pe Dana Săvuică (FOTO)
15:58 - Cât câștigă un tânăr care n-a terminat liceul și s-a făcut cioban. „Am ales libertatea”
15:58 - Prețul carburanților miercuri, 13 martie 2024. Benzina și motorina s-au ieftinit
15:37 - Rareș Bogdan, despre cursa pentru șefia NATO: Exista susținere pentru Mark Rutte, până a existat contracandidat. Sunt absolut convins că pe biroul lui Klaus Iohannis există lista cu țările care îl vor susține (VIDEO)
15:35 - Băsescu: Iohannis va sfârși în ridicol dacă și-a anunțat candidatura la șefia NATO fără a avea o garanție din partea unor țări ca SUA, Marea Britanie sau Olanda / Decalogul pe care l-a prezentat e o chestiune absolut ridicolă (VIDEO)
15:32 - Percheziţii la sediul Poliţiei Urziceni şi la domiciliile a trei agenţi. Polițiștii, suspecți de luare de mită