Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Gabriela Firea: "De comun acord s-a decis că trebuie să ne implicăm atât Primăria Generală cât și Ministerul Energie pentru asigurarea agentului termic pe perioada de iarnă"(VIDEO)

Gabriela Firea: "De comun acord s-a decis că trebuie să ne implicăm atât Primăria Generală cât și Ministerul Energie pentru asigurarea agentului termic pe perioada de iarnă"(VIDEO)

Un articol de: |

Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, și ministrul Energiei, Victor Grigorescu, s-au întâlnit pentru a discuta despre situația RADET-ELCEN și despre măsurile ce trebuie luate pentru asigurarea furnizării agentului termic pe timp de iarnă. Cei doi au făcut mai multe declarații de presă după finalizarea discuțiilor.

Primarul Capitalei a spus că s-a decis că este nevoie de implicare de ambele părți pentru asigurarea furnizprii agentului termic pe perioada iernii, pentru acest lucru s-a stabilit ca reviziile ELCEN să poată permite un program de reparațiile RADET. De asemenea Gabriela Firea a reiterat ideea că săptămâna viitoare se va aloca în ședinta de Consiliu General o suma de bani pentru RADET astfel încât să se acopere și cheltuielile, dar și o parte din datoria către ELCEN.

Citește și: LIICEANU ȘI CĂRTĂRESCU printre ZECILE DE MII de oameni care protestează în CAPITALĂ (FOTO)Cine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmALERTĂ la Hotelul Intercontinental din Kabul: Persoane înarmate au deschis focul!

Ministrul Energiei a catalogat această discuție ca una pragmatică, axată pe soluții concrete. El a menționat cele două necesități ale momentului și anume stabilirea unui grafic pentru lucrări și reparații în perioada verii pentru pregătirea sezonului rece, și de asemenea discuții pentru soluții pe termen lung pentru ca sistemul să fie mai eficient. Privind datoria RADET către ELCEN și proprierea pe conturi, Victor Grigorescu a spus că în perioada această sunt aspecte tehnice, și acest lucru se va stabili între cele două companii și cei responsabili.

Gabriela Firea a atras atenția asupra că rugămintea din partea ministerului a fost ca suma pentru reparații să fie completată cu o altă sumă pentru plata datoriei cele mai presante și anume subvenția neachitată de către primăria în ultimele 6 luni către ELCEN.

Gabriela Firea: "De comun acord s-a decis că trebuie să ne implicăm atât Primăria Generală cât și Ministerul Energie pentru asigurarea agentului termic pe perioada de iarnă"

Citește și: Prognoza meteo pe 3 luni: Temperaturi ridicate în februarie și martie, ploi și frig în aprilieTudor Chirilă: Mi-e TEAMĂ că vom asista din nou la DIVERSIUNEA unor GALERII (VIDEO)Manifestații de AMPLOARE în TIMIȘOARA și în CLUJ-NAPOCA: ”Afară, afară, corupția din țară!”, ”Democrație, nu oligarhie!”

 

Citeşte mai multe despre:   Gabriela Firea,   victor grigorescu,   ELCEN,   RADET,   Primaria Bucuresti
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment