Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Garda de Mediu a închis 89 de exploatări forestiere și a dat amenzi de peste 3 milioane de lei

Garda de Mediu a închis 89 de exploatări forestiere și a dat amenzi de peste 3 milioane de lei

Un articol de: |

Garda Națională de Mediu a închis 89 de exploatări forestiere și a aplicat amenzi de peste 3 milioane de lei, în urma controalelor efectuate la operatorii economici, se arată într-un comunicat al instituției preluat de Agerpres.

"În ultimele 5 luni, la nivelul întregii țări, comisarii Gărzii Naționale de Mediu au efectuat 1.244 de controale privind verificarea modului în care agenții economici care desfășoară activități de exploatare forestieră respectă prevederile legale în domeniul protecției mediului, regimului ariilor naturale protejate, conservării habitatelor naturale, a florei și a faunei sălbatice, precum și gestionarea deșeurilor rezultate în urma procesului de obținere a materialelor lemnoase. Urmare a acestor acțiuni de control, comisarii Gărzii Naționale de Mediu au dispus 89 de sistări de activitate și au aplicat 35 de amenzi contravenționale, în valoare totală de peste 3.000.000 de lei", se arată în comunicatul citat.

Citește și: Prințul Charles a sosit în România pentru a participa la funerariile Regelui MihaiCare au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…'Umilința la care a fost supus Regele Mihai chiar astăzi. Este ireal ce s-a întâmplatDe la școala, direct la sicriul Regelui pentru întâlnirea cu istoria: Imaginea care a făcut înconjurul țării (FOTO)

Garda Națională de Mediu avertizează operatorii economici care desfășoară activități de exploatare forestieră că acțiunile de control vor continua, iar în cazul în care nu se va respecta legislația protecției mediului amenzile vor fi "usturătoare".

 

 

Citește și: Gest de maxim respect pentru Rege: În genunchi în fața sicriului (FOTO)Regele Juan Carlos și Regina Sofia a Spaniei au sosit la Palatul Regal (FOTO)"Este totul sfruntat şi jenant". Ana Blandiana, despre cei care acum îl laudă pe Rege deși tot ei l-au dat afară din țară: "Și-a cerut cineva scuze pentru ceea ce a făcut?"

Citeşte mai multe despre:   garda de mediu,   controale,   amenzi
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment