Ghiță Ciobanul, în prag de FALIMENT își scoate oile la vânzare!

Ghiță Ciobanul, în prag de FALIMENT își scoate oile la vânzare!
Foto: Click

Gheorghe Dănulețiu este primul cioban care a cunoscut celebritatea într-un timp foarte scurt și a pierdut-o la fel de repede.

A ajuns cunoscut după ce un prieten l-a recomandat unei case de producție, iar el a început să viseze la afaceri în București. A primit un loc într-o piață din Sectorul 4 pentru a-și deschide un magazin cu alimente specifice.

”Sunt dezamăgit. Am fost nevoit să închid magazinul pentru că nimeni nu se ține de cuvânt. În plus, era și problema distanței și nu mai merita să vin până aici. Am vrut să deschid altul la Cluj, nu s-a mai putut. Acum am ajuns să umblu cu oile peste tot, Cluj, Sălaj, și să mă chinui să le vând, la un preț de nimic, pentru că a scăzut prețul unui kilogram de la 9 la 6 lei”, povestește necăjit Ghiță, potrivit Libertatea.ro.

Totul a fost bine până când a ieșit din lumina reflectoarelor. Acum, el este aproape de faliment. Dar adevenit tată pentru a treia oară, iar asta îi alină orice supărare. ”Nimic nu se compară cu momentul în care îmi văd copiii și soția. Eu am rămas la fel, neschimbat, ca om, chiar dacă alte aspecte s-au schimbat în viața mea”, recunoaște ciobanul.

Urmăriți B1TV.ro și pe