Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Ghiță răspunde acuzațiilor lui Ghinea: Dacă vreți, îmi asum orice lucru, dar acest ministru nu trebuie să se afume cu păr de coadă de șobolani și să vâneze vrăjitoare prin oraș, ci trebuie să ajute instituțiile (VIDEO)

Ghiță răspunde acuzațiilor lui Ghinea: Dacă vreți, îmi asum orice lucru, dar acest ministru nu trebuie să se afume cu păr de coadă de șobolani și să vâneze vrăjitoare prin oraș, ci trebuie să ajute instituțiile (VIDEO)

Un articol de: |
Foto:surse.info Eveniment

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a declarat că Sebastian Ghiță pune paparazzi pe urmele sale într-o încercare de intimidare. (Detalii AICI) Deputatul a reacționat în fața acestei acuzații și a susținut pentru B1 TV că Ghinea vânează vrăjitoare în loc să facă ceva în privința absorbției fondurilor europene.

”Omul ăsta, care se cheamă ministru, are SPP, îl păzește o instituție a statului. Dacă noua tactică a Guvernului de comunicare e ”să-l găsim pe omul rău din România, pe Sebastian Ghiță, și să dăm vina pe el că noi suntem proști”, n-au decât. Eu îmi asum, eu sunt de vină că Ghinea nu ia fonduri europene.

Citește și: Reacția halucinantă a criminalei de la metrou când a fost prinsă: "A trebuit să îi imobilizăm mâinile ca să nu rănească vreun coleg"Imagini cu prima tentativă de omor comisă de ucigașa de la metrou. Fata s-a opus - VideoUn fost șef de la Dinamo s-a însurat! Mireasa este superbă, a purtat rochie neagră Filozoful Mihai Șora, primul care a pătruns în Sala Tronului, pentru a îi aduce un omagiu Regelui Mihai (FOTO)

Eu am spus deja zece proiecte pe care le fac până în noiembrie, i-am spus o situație contretă să intervină. Îi mai spun acum o dată: de un an de zile, în prostia lui ....  Guvernul Ponta a greșit la fonduri europene, dar a dat drumul la proiectele pe cercetare și Aura Răducu tehnocrata și cu Ministrul speriat de vrăjitoare și paparazzi Ghinea nu sunt în stare să facă o deschidere la Finanțe și să le dea drumul banilor pentru ca experții să fie plătiți și să permită evaluarea gradului de inovativitate a acelor proiecte pe cercetare. E o chestiune simplă. Băi omule, au trecut trei luni peste tine. Dacă mă înjuri pe mine, le dai tu bani celor de la cercetare?

Și femeile de serviciu din Minister știu că omul ăsta nu semnează nimic, are niște interese pe la POSDRU și nu dă drumul niciunui protect, cum a făcut și tehnocrata dinainte. Dacă vreți, eu îmi asum orice lucru. Sunt de vină pentru orice în România, dar acest ministru nu trebuie să se afume cu păr de coadă de șobolani și să vâneze vrăjitoare prin oraș, ci trebuie să ajute instituțiile, directorii, să-i coordoneze, să meargă la ședințe, să construiască un mecanism care să permită absorbția fondurilor europene.

Eu azi, sub jurământ la DNA, pot să afirm cu mâna pe inimă că nu am rugat, angajat, cumpărat vreun paparazzi care să afle ceva despre Ghinea. Omul ăsta încearcă să se certe cu mine. Eu sunt om serios, nu știu cât de serios e omul ăsta”, a declarat Sebastian Ghiță pentru B1 TV.

Ghiță răspunde acuzațiilor lui Ghinea: Dacă vreți, îmi asum orice lucru, dar acest ministru nu trebuie să se afume cu păr de coadă de șobolani și să vâneze vrăjitoare prin oraș, ci trebuie să ajute instituțiile

Citește și: Un autocar cu 19 persoane la bord a fost implicat într-un accident în Pasul TihuțaCrima de la stația de metrou Dristor putea fi prevenită: Prima victimă a criminalei, care a reușit să scape, a anunțat autoritățile, dar poliția nu a avut timp să o asculte (VIDEO)IMAGINI cu prima tentativă de crimă de la metrou din Costin Georgian: Victima s-a salvat în ultimul moment (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Sebastian Ghita,   Cristian Ghinea,   urmarire,   intimidare,   paparazzi
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment