Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Gigi Becali, adus la Curtea de Apel pentru judecarea recursului privind cererea de întrerupere a pedepsei

Gigi Becali, adus la Curtea de Apel pentru judecarea recursului privind cererea de întrerupere a pedepsei

Un articol de: |
Foto: evz.ro Eveniment

Gigi Becali a ajuns din nou în faţa instanţei. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti judecă miercuri recursul privind cererea de întrerupere a executării pedepsei pentru trei luni.

Avocaţii au cerut un nou termen pentru a aduce o serie de probe şi pentru a putea studia dosarul.

Tribunalul București a precizat că solicitarea lui Becali ar fi putut fi admisă dacă acesta dovedea existenţa unor împrejurări speciale cu consecinţe grave asupra lui, a familiei sale sau a unităţii la care lucra.

"Tribunalul consideră că, şi în situaţia în care s-ar considera că petentul B. G. nu ar fi fost luat prin surprindere de hotărârea de condamnare, acesta ar fi putut beneficia de întreruperea executării pedepsei, dacă dovedea existenţa unor împrejurări speciale cu consecinţe grave asupra petentului, familie acestuia sau unităţii la care lucra. (...) Faţă de cele reţinute, tribunalul apreciază că nu s-a făcut dovada existenţei unor împrejurări speciale în sensul disp. art. 453 lit.c C.pr.pen., motiv pentru care se va respinge cererea de întrerupere, ca neîntemeiată", a motivat Tribunalul hotărârea.

Becali, adus la Curtea de Apel București
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Gigi Becali,   Curtea de Apel Bucuresti,   intreruperea pedepsei
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment