Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Gigi Becali se retrage iar din viața publică: Vreau ca viața mea să i-o dau lui Hristos. Vând tot, poate pe Steaua o să o țin dacă face bani (VIDEO)

Gigi Becali se retrage iar din viața publică: Vreau ca viața mea să i-o dau lui Hristos. Vând tot, poate pe Steaua o să o țin dacă face bani (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Eveniment

Gigi Becali a anunțat vineri, într-o conferință de presă, că vrea să renunțe din nou la viața publică.

De asemena, latifundarul a mai precizat că vrea să vândă tot, dar nu și Palatul, cum s-a scris prin presă. Despre Steaua, Becali a spus că o va vinde doar dacă nu face bani.

"Când am ieșit din temniță am promis familiei mele că ies din viața publică. Să mă ierte că nu m-am ținut de cuvânt. Știi viața asta publică are o dulceață, o mreajă care te fură, mai ales voi la televiziune. Ca la spovedanie, cad și mă ridic. Am păcătuit. Acum vă spun: nu mai veniți după mine la biserică că nu mai răspund", a spus Becali.

Latifundarul a precizat și două motive pentru care vrea să iasă din viața publică: nu vrea să-și piardă puterea duhovnicească și nu vrea să mai dea motive să i se facă dosare penale.

"Primul motiv - mi-au spus și sfinții părinți pe muntele Athos, ai grijă să nu cumva să pierzi din puterea duhovnicească pe care ai dobândit-o în temniță. Eu vrea să termin cu viața publică pentru că vreau ca viața mea s-o dau lui Hristos.

Al doilea motiv, este adevărat că am și o teama de altele lucruri. Deși eu am spus așa: când eu ies din temniță, o să dureze un 1, 2, 3 ani, dar o să vând tot. Poate Steaua s-o țin dacă câștigă bani.

Eu nu mai am nevoie de belele. Vreau să trăiesc liniștit, să-mi văd fetele măritate și să-mi cresc nepoții. Am prea mult, nu am ce face cu ele.  Am vândut lui Nea Mitică un teren, i-am spus că nu semnez eu, a semnat nepotul meu prin împuternicire. Dacă nu faci nimic, nu mai poate să facă nimeni dosar. Din nimic nu poți face pușcărie. 70-80% din averea mea o dau Bisericii și pe la spitale"
, a spus Becali.

Gigi Becali se retrage iar din viața publică


Citeşte mai multe despre:   Gigi Becali,   viata publica,   vinde tot,   Steaua
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment