Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Gigi Becali, vizitat de avocați la închisoare, înaintea recursului pentru întreruperea pedepsei

Gigi Becali, vizitat de avocați la închisoare, înaintea recursului pentru întreruperea pedepsei

Un articol de: |

Gigi Becali a fost vizitat, marți, la pușcărie de avocatul Pavel Abraham, care a mers la Penitenciarul Jilava pentru a stabili cu clientul său strategia înaintea recursului pe care-l are mâine la Curtea de Apel, unde cere întreruperea executării pedepsei de trei ani de închisoare pentru o perioadă de trei luni.

„Este o zi importantă, de etapă și sigur noi încercăm să stabilim astăzi cu dânsul strategia de urmat în fața Instanței, folosind argumentele care au fost și unele noi”, a declarat avocatul.

Întrebat care sunt argumentele pentru ca Becali să nu mai primească spor la pedeapsa pe care o ispășește, Pavel Abraham a declarat: „Noi credem că nu se impune să primească niciun spor. Pedeapsa primită e îndestulătoare. George Becali trebuie să se bucure de toate drepturile, ca orice altă persoană din România, chiar dacă el este un caz special”.

Magistrații au motivat decizia de a respinge cererea lui Gigi Becali arătând că actele de caritate evidențiate e patronul Stelei nu justifică eliberarea din penitenciar. Astfel, cererea lui Gigi Becali a fost clasificată drept absurdă de magistrații de la Tribunalul București.

Gigi Becali discută cu avocații strategia pentru a-și întrerupe pedeapsa
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Gigi Becali,   inchisoare,   avocat,   pavel abraham,   recurs,   cerere de intrerupere a pedepsei,   vizitat,   Jilava
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment