Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Grevă generală la Metrorex și RATB pe 30 septembrie: Angajații organizează și o grevă de avertisment pe 17 septembrie

Grevă generală la Metrorex și RATB pe 30 septembrie: Angajații organizează și o grevă de avertisment pe 17 septembrie

Un articol de: |

Sindicaliştii Metrorex şi RATB anunţă grevă generală pe 30 septembrie. Angajaţii din transportul public sunt nemulţumiţi de salarii şi spun că vor organiza şi la mijlocul lunii septembrie o grevă de avertisment.

Angajaţii de la metrou mai protestează şi pentru că salariile sunt la nivelul din 2008 şi vor reînnoirea contractelor de muncă.

Dacă lucrătorii de la metrou vor intra în grevă, vor fi afectați 700.000 de călători pe zi.

Angajații RATB au anunțat că vor intra și ei în grevă e solidarizare c u cei de la metrou. 

- See more at: http://www.b365.ro/sindicali-tii-de-la-metrou-anun-a-greva-generala_194229.html#sthash.5ZmeGI6l.dpuf

Începând de mâine vor începe pichetările la Guvern, protestele culminând în 17 septembrie cu o grevă de avertisment. Dacă nici așa nu le vor fi rezolvate problemele, în data de 30 septembrie vor declanșa greva generală, spun sindicaliștii.

Dacă lucrătorii de la metrou vor intra în grevă, vor fi afectați 700.000 de călători pe zi.

Angajații RATB au anunțat că vor intra și ei în grevă e solidarizare cu cei de la metrou. 

RATB si Metrorex organizeaza o greva generala pe 30 septembrie
Embed:

Citește și: Un student din Iași a fost condamnat la închisoare pe viațăMărturiile zguduitoare ale călătorilor aflați în metrou când Alina Ciucu a fost ucisă. „Tata, s-a simțit cum a trecut trenul peste eaScrisoarea trimisă de asasina de la metrou cu două luni înaintea comiterii crimeiDaea: ”Eu nu sunt un gurmand, dar, ca orice om, salivez. Nu ești viu dacă nu salivezi. Ori eu cred că sunt viu”

Citeşte mai multe despre:   Metrorex,   greva generala,   majorarea salariilor
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment