Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Grevă la primăriile din țară: Funcționarii publici opresc activitatea pentru a își arăta nemulțumirea privind legea salarizării (VIDEO)

Grevă la primăriile din țară: Funcționarii publici opresc activitatea pentru a își arăta nemulțumirea privind legea salarizării (VIDEO)

Un articol de: |

Dacă aţi plănuit să vă plătiţi taxele şi impozitele ori să scoateţi anumite documente de la primărie, aţi ales o zi proastă. S-ar putea să vă treziţi în faţa unor ghişee închise, pentru că sunt proteste în primăriile din toata ţara. 

Funcţionarii sunt nemulţumiţi că primarii pot stabili salariile subalternilor după bunul plac, aşa că au ieşit în stradă.

Citește și: Tânăra care a murit la metrou, în staţia Dristor, a fost împinsă. Poliția a făcut publice imagini cu o suspectă. Aceasta a mai avut o altă tentativa de crimă (FOTO)Dani Oțil și Răzvan Simion nu-și mai vorbesc din cauza Lidiei Buble! Ce s-a întâmplatBianca este însărcinată! Vestea zilei în showbiz și primele declarațiiReprezentantul foștilor deținuți politici, scos de pe lista de invitați de la ceremonia funerară de la Peleș

Sindicatele din administrația publică au anunțat că miercuri vor declanța acțiuni de grevă, grevă japoneză și chiar pichetări pentru a își arăta nemulțumirea privind legea salarizării unitare.

"Federaţiile sindicatelor din administraţia publica locală sunt profund indignate şi dezaprobă modul de desfăşurare a dezbaterilor publice, în Comisia de muncă, familie şi protecţie socială din Senat, pe seama proiectului legii - cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. Toată dezbaterea nu a fost decât un simulacru care a avut drept scop crearea unei aparenţe de legitimitate a unui proiect de act normativ prin care se instituie un tratament salarial diferit, pentru cei care au aceleaşi funcţii şi desfăşoară aceeaşi activitate, în funcţie de interese şi afinităţi obscure", se arată într-un comunicat al Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Administraţie (FNSA).

Grevă la primăriile din țară: Funcționarii publici intră în grevă pentru a își arăta nemulțumirea privind legea salarizării

Citește și: Patriarhia a anunțat când vor fi trase clopotele pentru RegeSenator PNL, condamnat la închisoare pentru că a produs un accident rutier în timp ce conducea beat (VIDEO)Nou protest în fața Parlamentului: Oamenii nu se lasă și cer cu orice preț oprirea atacului la justiție


 

Citeşte mai multe despre:   greva,   functionari,   legea salarizării,   fnsa
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment