Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Hoți filmați cu camera de supraveghere la Arad: Distrugeri și comportament indecent, în plină zi (VIDEO)

Hoți filmați cu camera de supraveghere la Arad: Distrugeri și comportament indecent, în plină zi (VIDEO)

Un articol de: |

Două furturi, o distrugere şi un suspect dezbrăcat, ziua în amiaza mare. Toate aceste imagini au fost surprinse în mai puţin de o lună de camerele de supraveghere instalate pe faţada unei case centrale din Arad. Acum proprietarul are probe concludente împotriva hoţilor.

Camerele de supraveghere instalate de proprietarul imobilului au surprins hoţii în acţiune. Ba chiar mai mult decât atât, unul dintre ei este filmat în timp ce urinează în plină zi pe o poartă.

„În decurs de o lună, am constatat că doi infractori făceau bani frumoşi de pe urma celor care locuiesc pe această stradă, i-am surprins, voi merge şi la poliţie astfel încât , sper eu, să se dezvețe de acest obicei”, a declarat proprietarul imobilului cu camera de supraveghere, Daniel Niță.

Cel mai afectat a fost un vecin, ale cărui autoturisme au fost vandalizate.

Dacă vor fi identificaţi, suspecţii vor fi cercetaţi pentru furt calificat, distrugere, vandalism şi comportament indecent în public.

Hoți filmați cu camera ascunsă în Arad
Embed:

Citeşte mai multe despre:   hoti,   arad,   filmati,   camera de supraveghere
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment