Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment "I-au întins covoare pe drum, ca nu cumva omul să calce strâmb și să-și umple ÎNALȚII PANTOFI cu noroi. A fost ceva între Papa de la Roma și Nicolae Ceaușescu". Radu Banciu, despre vizita Episcopului Huşilor, la o biserică din Vaslui (VIDEO)

"I-au întins covoare pe drum, ca nu cumva omul să calce strâmb și să-și umple ÎNALȚII PANTOFI cu noroi. A fost ceva între Papa de la Roma și Nicolae Ceaușescu". Radu Banciu, despre vizita Episcopului Huşilor, la o biserică din Vaslui (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii "Lumea lui Banciu" despre vizita de lucru a episcopului Hușilor într-o comună vasluiană, pe nume Todirești. Episcopului Huşilor a fost chemat pentru sfințirea unui teren pe care urmează să se construiască o biserică.

Odată ajuns acolo, după ce a coborât din bolidul său de lux, preotului i s-au întins covoare pe drum şi pe terenul unde a avut loc ceremonia religioasă, pentru a nu se murdări pe pantofi.

Radu Banciu, despre vizita Episcopului Huşilor, la o biserică din Huși: I-au întins covoare pe drum, direct peste noroi, ca nu cumva omul să calce strâmb și să-și umple ÎNALȚII PANTOFI cu noroi. A fost ceva între Papa de la Roma și Nicolae Ceaușescu

Citește și: Camelia Bogdan, judecătoarea care l-a condamnat pe Voiculescu, se întoarce în magistraturăCine este tânăra ucisă la metrou la Dristor 1. Primele imagini cu Alina, și casa în care a locuitImagini cu victima de la metrou. Rezultatele necropsiei, făcute publiceAvantajele aduse de utilizarea unei centrale pe baza de lemne

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

"Într-adevăr, s-au petrecut niște scene ciudate acolo, cu ocazia sfințirii locului pe care urmează să se construiască o biserică. 
L-au așteptat pe ăsta ca și cum ar fi venit Papa de la Roma. I-au întins covoare pe drum, direct peste noroi, ca nu cumva omul să calce strâmb și să-și umple înalții pantofi cu noroi, l-au așteptat ore în șir, a fost ceva între Papa de la Roma și Nicolae Ceaușescu. Dacă venea nea Nicu pe vremuri la Todirești, era exact aceeasi primire. Are ceva într-adevăr de Africa Ecuatorială, mai puțin straiele. Dar această scenă o putem vedea și în Guineea Ecuatorială, unde e dictatură și unde tot așa când vine șeful statului să mănânce o mangustă, la țară, lumea îl așteaptă exact așa, doar culoarea pielii și a portului este diferită . Ăia se îmbracă mai strălucitor și pe de altă parte lasă mai mult la vedere, se văd mai multe din organele interne ale celor din Guineea Ecuatorială decât ale celor din Vaslui. Întreg satul a fost mobilizat pentru că venea Prea Sfinția Sa. Îmbrăcați în straie populare și cu flori în mâini, credincioșii l-au așteptat smeriți pe Înaltul Episcop al Hușilor. Având în vedere precipitațiile din ultima săptămână, organizatorii, adică Parohia Todirești, le-au solicitat enoriașilor să contribuie pentru asigurarea confortului  Înaltei Feți bisericești. Prezența episcopului la o sfințire fiind considerată un eveniment marcant. El urma să sfințească locul unde ghici ciupercă ce-i, urma să mai ridice încă o biserică, desigur, asta îi va duce la mântuire. Sătenii au achiziționat covoare, deci de metri de traversă, pe care le-au întins pe pământ, pebtru a călca pe curat, pe moale, pe puf dacă s-ar fi putut episcopul"
, a comentat Radu Banciu.

Citește și: JALNIC! Fotografiile care ARUNCĂ ÎN AER sistemul sanitar românesc și orice speranță de evoluțieFata ucisă la stația de metrou Dristor ar fi membră PMPCe trebuie să faci dacă ai căzut accidental pe șinele de metrou! (FOTO)

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   biserica,   vaslui,   episcop,   Episcopului Huşilor,   covoare,   Radu Banciu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment