Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Iași: O stradă aglomerată din oraș nu a mai fost asfaltată de șase ani. "S-a lucrat coordonat de străini și asta se cunoaște. Cred că nu au mai furat atât de mult la materiale"

Iași: O stradă aglomerată din oraș nu a mai fost asfaltată de șase ani. "S-a lucrat coordonat de străini și asta se cunoaște. Cred că nu au mai furat atât de mult la materiale"

Un articol de: |

România este recunoscută pentru drumurile proaste, peticite rareori. Însă, o stradă din Iași este excepția de la regulă - nu a mai fost asfaltată de șase ani, deși este intens circulată, chiar și de mașini de mare tonaj.

În anul 2009, strada Canta a fost asfaltată de firma austriacă Martin Rose, alpturi de subcontractorii de la societatea timișoreană Confort.

Strada este totodată și un drum național, DN 28, dar și un drum european, E 58, scrie bzi.ro.

"Prin 2009, țin minte că a fost un trafic foarte greu din cauza lucrărilor, erau întinse pe aproape toată strada. Acum se circulă foarte bine și liber, cu tot cu tramvaie, autobuze mari și camioane", a spus un taximetrist din oraș.

Singurele fisuri apărute în această perioadă provin de la vibrațiile tramvaielor sau de la șantierul din zonă la care se lucrează.

"Aici s-a făcut o lucrare bună, nu de mântuială așa cum s-a făcut în alte zone. Dar aici s-a lucrat coordonat de străini și asta se cunoaște. Cred că nu au mai furat atât de mult la materiale", a declarat un locatar din zonă.

Investiția în asfaltare s-a ridicat la 20 milioane de euro.

Citeşte mai multe despre:   Iasi,   strada canta,   asfaltare,   strada intens circulata,   fisuri,   drum national
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment