Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Iaşi: Peste 90.000 de credincioşi s-au închinat la racla cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva

Iaşi: Peste 90.000 de credincioşi s-au închinat la racla cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva

Un articol de: |
Foto: puterea.ro Eveniment

Peste 90.000 de credincioşi s-au închinat la racla cu moaştele Sfintei Parascheva la Catedrala Mitropolitană din Iaşi, iar 157 de persoane care aşteptau la rând au necesitat îngrijiri medicale.

Potrivit reprezentanţilor Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, duminică la prânz, alţi 1.500 de oameni aşteptând la rândul format pe străzile din jurul Catedralei Mitropolitane, care măsoară câteva sute de metri, transmite Mediafax.

Pompierii ieşeni au fost nevoiţi să intervină în noaptea de sâmbătă spre duminică la două incendii produse la standuri din cadrul târgului care se desfăşoară în aceste zile în oraş. În cele două incendii au fost distruse sute de portofele şi zeci de căciuli şi haine de blană, pompierii declanşând cercetări în ambele cazuri.

Potrivit Jandarmeriei, 30 de persoane au fost amendate pentru tulburarea liniştii publice, valoarea totală a amenzilor aplicate ridicându-se la aproximativ 5.000 de lei.

 

Citeşte mai multe despre:   Sfanta Parascheva,   catedrala mitropolitana din iasi,   moaste
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment