Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment ICCJ a tras la sorți judecătorii care vor face parte din Biroul Electoral Central constituit pentru referendum

ICCJ a tras la sorți judecătorii care vor face parte din Biroul Electoral Central constituit pentru referendum

Un articol de: |
Foto: looms.ro Eveniment

Înalta Curte de Casație și Justiție a ales duminică, prin tragere la sorți, judecătorii care vor face parte din Biroul Electoral Central constituit pentru organizarea referendumului din 29 iulie pentru demiterea președintelui României, potrivit Agerpres.

Astfel,la ședința de duminică a ICCJ au fost aleşi judecătorii Dănuţ Cornoiu şi Alina Sorinela Macavei - de la Secţia I civilă, Gabriel Bogasiu şi Luiza Maria Păun - de la Secţia de contencios administrativ şi fiscal, precum şi Elena Cârcei, Aurelia Motea şi Tatiana Năstase - de la Secţia a II-a civilă.

La ședința de tragere la sorți au avut dreptul să participe reprezentanții desemnați ai partidelor politice parlamentare.

Conform art. 8 din Legea nr. 3/2000, referendumul pentru demiterea președintelui României este obligatoriu și se stabilește prin hotărârea Parlamentului.

Președintele Traian Băsescu a fost suspendat din funcție vineri, în urma deciziei Parlamentului.

Citeşte mai multe despre:   ICCJ,   judecători,   magistrati,   referendum,   bec,   biroul electoral central
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment