Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Imagini UIMITOARE: Porci mistreți, capturați de autorități în stațiunea Breaza (VIDEO)

Imagini UIMITOARE: Porci mistreți, capturați de autorități în stațiunea Breaza (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: Botosani Online

În dimineața zilei de vineri, mai mulți porci mistreți au fost capturați în centrul orașului Breaza de către autorități. Animalele sălbatice ar fi ajuns în stațiune dinspre Nistorești, o comună din apropiere, iar poliția comunitară s-a mobilizat rapid.

Mistreții au ajuns în mai multe zone din stațiunea Breaza, printre care s-a numărat și Parcul de copii Brâncoveanu. Aceștia au fost încolțiți și prinși, urmând a fi eliberați în pădurea Talea. În tot acest timp, grație poliției care a intervenit imediat, nimeni nu a fost rănit. Porcii mistreți sunt mamifere care umblă de obicei, în turmă și produc stricăciuni, în special în lanurile de porumb și cartofi. Din 2009, Europa se confruntă cu o creștere explozivă a numărului de mistreți, ca rezultat al încălzirii globale.

Imaginile au fost trimise de către Sergio Peștișanu, inițiatorul proiectului Ecotrekker Breaza, un proiect care vizează identificarea zonelor afectate de deșeuri și acțiuni de ecologizare a acestor regiuni, cât și educarea cetățenilor în vederea menținerii curățeniei în stațiunea Breaza.

Imagini UIMITOARE: Porci mistreți, capturați de autorități în stațiunea Breaza (VIDEO)

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citeşte mai multe despre:   mistreti,   Breaza,   autoritati,   animale salbatice
Recomandă stirea:
email
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate