IMAGINILE de pe camerele de supraveghere cu momentul în care Mirel Palada îl bate pe Mihai Goțiu (VIDEO INTEGRAL)

IMAGINILE de pe camerele de supraveghere cu momentul în care Mirel Palada îl bate pe Mihai Goțiu (VIDEO INTEGRAL)

B1 TV vă prezintă, în exclusivitate, imaginelesurprinse de camerele de supraveghere din timpul incidentului de miercuri seară, din pauza publicitară a emisiunii Talk B1 cu Nadia Ciurlin. Atunci fostul purtător de cuvânt al Guvernului Mirel Palada l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goțiu.

Secvenţele au fost surprinse de trei camere diferite, iar după vizionarea lor se poate observa clar intenţia lui Palada de a se "răfui" cu Goţiu. Întregul moment este redat integral în cele trei materiale video din articol.

În primul video se poate vedea explicit încăierarea dintre Palada şi Goţiu, în al doilea material video se poate observa reacţia oamenilor din platoul B1 TV, iar al treilea material video redă reacţia Nadiei Ciurlin.

EXCLUSIV: IMAGINILE COMPLETE ALE ÎNCĂIERĂRII DINTRE PALADA ŞI GOŢIU !!! (CAMERA 1)

#DIRECT_ONE_o5rim4#

EXCLUSIV: IMAGINILE COMPLETE ALE ÎNCĂIERĂRII DINTRE PALADA ŞI GOŢIU !!! (CAMERA 2)

#DIRECT_ONE_tvwt9t#

EXCLUSIV: IMAGINILE COMPLETE ALE ÎNCĂIERĂRII DINTRE PALADA ŞI GOŢIU !!! (CAMERA 3)

#DIRECT_ONE_6f7sku#

Imaginile cu bătaia administrată de fostul purtător de cuvânt al guvernului Pontavicepreşedintelui Senatului au ajunsvineri şi pe masa anchetatorilor, după au fost solicitate în mod oficial de poliţişti. Cererea polițiștilor vinedupă ce Mihai Goţiu a făcut plângere penală împotriva lui Palada.

Incidentul a avut loc miercuri în pauza publicitară, după ce în prima parte a emisiunii cei doi s-au contrat puternic pe diverse teme. Mirel Palada, supărat că Mihai Goțiu i-a zis în emisiune că are un comportament "nesimțit" pentru că îl tot întrerupe, nu i-a mai păsat de nimic și a sărit la bătaie.

Momentele tensionate din timpul emisiunii pot fi vizionate AICI.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe