Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment În căutarea AMORULUI pierdut: S-a dus după PREZERVATIVE și a ajuns la poliție

În căutarea AMORULUI pierdut: S-a dus după PREZERVATIVE și a ajuns la poliție

Un articol de: |

Povestea începe în luna mai, când un bărbat din Focşani, în vârstă de 50 de ani, a cumpărat dintr-o farmacie din oraş două pachete de prezervative Durex din gama “Mutual Pleasure” (“cu nervuri şi puncte în relief create pentru atingerea punctului culminant în acelaşi timp”, după cum scrie în prospect).

Cum au costat doar 8,50 de lei/cutie, faţă de 13 lei, omul a avut din start niște îndoieli care, din păcate, au fost confirmate în timpul "acțiunii", după ce a ajuns acasă...

Prin urmare, a făcut cale întoarsă la farmacie şi a cerut banii înapoi, dar a fost refuzat categoric. Complet nesatisfăcut, focşăneanul a mai întreprins câteva investigaţii pe cont propriu, aflând astfel că firul de desfacere a ambalajului prezervativului lipsea de pe produs, spre deosebire de cel original. Mai mult decât atât, a luat legătura cu reprezentantul oficial al firmei producătoare, care i-a cerul să-i indice codul de produs şi lotul de fabricaţie.

Aşa a aflat că prezervativele nu erau făcute în fabrica celor de la Durex. Cu aceste elemente, a mers la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului Vrancea, unde a înregistrat o reclamaţie. Inspectorii de aici au plecat pe urma prezervativelor şi au descoperit că furnizorul acestora era o firmă din Suceava, cu mai multe puncte de lucru în ţară. Societatea în cauză nu a putut să facă dovada documentelor privind originalitatea produsului, ci s-a obţinut de la patron doar o declaraţie pe propria răspundere privind calitatea.

Citește și: A făcut dragoste cu ea până A BĂGAT-O ÎN SPITAL! ȘOC: Cine sunt cei care AU BULVERSAT MEDICINA din RomâniaAndra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăInstanțele își pasează de la una la alta judecarea dosarului Hexi Pharma

De menţionat că la furnizor o cutie de prezervative ajungea la preţul de 3 lei. Cu aceste date, Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au sesizat poliţia din Suceava.

“În urma verificărilor, s-au constatat aspecte de natură penală, astfel încât sesizarea noastră a fost înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, fiind efectuate cercetări pentru punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Cert este că farmacia din Focşani a retras imediat de la comercializare cele 55 de cutii cu prezervative, iar clientul şi-a primit banii înapoi, declarându-se mulţumit de cum s-a soluţionat cauza”, a declarat pentru Adevărul Cristina Boldeanu, inspector la Protecţia Consumatorului Vrancea. 

Citeşte mai multe despre:   prezervative,   durex,   fals,   produs contrafăcut,   “Mutual Pleasure”
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment