Încăpățânarea unui medic din Neamț a lăsat o femeie FĂRĂ UN PICIOR: Doctorul NU a lăsat SMURD-ul să-i ducă pacienta cu elicopterul la alt spital

Încăpățânarea unui medic din Neamț a lăsat o femeie FĂRĂ UN PICIOR: Doctorul NU a lăsat SMURD-ul să-i ducă pacienta cu elicopterul la alt spital

Neînțelegerile dintre echipajele de intervenție de la Ambulanță și cele de la SMURD au provocat o tragedie.

În urma unui accident rutier petrecut duminică în județul Neamț, o femeie a rămas fără un picior, după ce medicul de la Ambulanță nu a permis echipajului de pe elicopterul SMURD să o transporte pe aceasta la un spital din Iași, scrie Adevărul.

Medicul Gabriel Popescu a insistat ca femeia să fie dusă la spitalul din Piatra Neamț. Din păcate, starea ei s-a înrăutățit, iar după 7 ore a fost totuși transferată la Iași. Prea târziu! Femeia, 63 de ani, va fi invalidă rstul vieții.

În acest caz s-a deschis o anchetă.

„Îmi asum în totalitate responsabilitatea. Dacă am greşit, voi plăti“, a scris medicul Gabriel Popescu pe Facebook.

Într-o postare anterioară, doctorul a fost însă mult mai acid la adresa SMURD: „Cam asta se-ntâmplă când achiziţia de elicoptere primează în faţa achiziţiilor de ambulanţe. Cam asta se-ntâmplă când la coordonarea SMURD este un rezident care se remarcă doar prin conversaţia total lipsită de profesionalism, de bună-cuviinţă şi de colegialitate faţă de cei de la ambulanţă. Cam asta se-ntâmplă când nu verifici informaţia primită şi o-nghiţi ca pelicanu“.

Urmăriți B1TV.ro și pe