Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Incendii de pădure și de vegetație în județul Harghita: 20 de hectare au fost cuprinse de flăcări

Incendii de pădure și de vegetație în județul Harghita: 20 de hectare au fost cuprinse de flăcări

Un articol de: |

Mai multe incendii de pădure și de vegetație au izbucnit, sâmbătă, în județul Harghita. Focul a afectat aproximativ 20 hectare de vegetație. Mai multe echipaje de pompieri intervin la fața locului.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Harghita se confruntă în ultima perioadă cu o serie de incendii de vegetație uscată și foc forestier, numai în cursul zilei de astăzi fiind solicitați pentru a interveni la nu mai puțin de șase astfel de incendii la Borsec, Lacu Roșu, Gheorgheni, Siculeni, Sântimbru și Subcetate. A fost mobilizat jumătate din efectivul inspectoratului, care acționează pentru localizarea și lichidarea incendiilor (…)”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciubotariu.

Potrivit oficialului ISU, incendiile nu reprezintă un pericol pentru oameni.

Totodată, și la Sibiu a izbucnit un incendiu de pădure. În zona Păltiniş ard trei hectare de vegetaţie şi lizieră de pădure. Şase echipaje de pompieri intervin la faţa locului.

Din cauza fumului şi a flăcărilor, raliul Sibiului, care era în desfăşurare, a fost suspendat mai bine de o oră.

Incendii de pădure și de vegetație în județul Harghita
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Harghita,   incendiu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment