Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Întâlnire de urgență între conducerea Loteriei Române și grecii de la Intralot

Întâlnire de urgență între conducerea Loteriei Române și grecii de la Intralot

Un articol de: |
Foto: b365.ro Eveniment

O întâlnire de urgență a fost convocată la Loteria Română, fiind prezenți cei din conducerea loteriei, reprezentanți ai Ministerului Finanțelor și ai firmei grecești Intralot.

Întâlnirea vine în contextul anchetei declașate de DNA, privind contractele păguboase încheiate de Loteria Română cu grecii de la Intralot.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) face verificări la Loteria Română în cazul unor proceduri de achiziţie publică, ancheta fiind în faza stabilirii prejudiciului adus la bugetul de stat, au precizat oficiali ai DNA, potrivit cărora în cauză "se fac acte de urmărire penală", pentru Mediafax.

Potrivit surselor citate, în această cauză se fac acte de urmărire penală privind proceduri de achiziţie publică al căror beneficiar a fost Compania Loteria Română.

Aceleaşi surse au mai spus că, în prezent, se face constatare tehnico-ştiinţifică pentru evaluarea prejudiciului, iar concluziile acestuia vor fi prezentate într-un raport, ce urmează să fie folosit ca probă în acest dosar.Citeşte mai multe despre:   loteria română,   Ministerul Finantelor,   intralot
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment