Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Iohannis se încurcă în declarații: Liberalul oferă a șasea explicație diferită pentru cele șase case din Sibiu (VIDEO)

Iohannis se încurcă în declarații: Liberalul oferă a șasea explicație diferită pentru cele șase case din Sibiu (VIDEO)

Un articol de: |

Povestea celor șase case ale lui Klaus Iohannis se încâlcește și mai tare, încât nici el nu poate oferi explicații logice și credibile pentru a justifica felul în care a strâns averea doar dintr-un salariu de bugetar.

Candidatul ACL la prezidențiale a oferit, într-o emisiune televizată, a șasea explicație diferită pentru cele șase imobile ale sale din Sibiu, lăsând subiectul într-o ceață densă, informează stiripesurse.ro.

Astfel, după ce a afirmat că locuințele sale au provenit din meditații, din banii de la nuntă, din chirii, din prețul avantajos al pieței imobiliare din Sibiu sau din bani din vânzările de blănuri, Klaus Iohannis a lansat o nouă explicație: a reușit să achiziționeze casele deoarece plățile s-au făcut în rate.

Klaus Iohannis a declarat că a cumpărat unul dintre apartamente de la statul român, la un preț mic, pe care l-a plătit „în rate, din salariul de profesor, fără meditații”. De asemena, acesta a vorbit și despre „bani împrumutați de la prieteni pe care între timp i-a dat înapoi”.

Klaus Iohannis - Povestea celor "6 case"

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   sase case,   rate,   Sibiu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment