Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Iohannis: Sub presiunea factorilor numeroși ce afectează sănătatea oamenilor și a mediului, nu mai e timp de pierdut. Trebuie acționat acum (VIDEO)

Iohannis: Sub presiunea factorilor numeroși ce afectează sănătatea oamenilor și a mediului, nu mai e timp de pierdut. Trebuie acționat acum (VIDEO)

Un articol de: |

Trebuie să identificăm acum o abordare integrată și interdisciplinară care să vizeze nu doar sănătatea individului și a populației, ci și pe cea a ecosistemului, a declarat președintele Klaus Iohannis, prezent la Muzeul Național Cotroceni, acolo unde are loc un Dialog asupra politicilor de sănătate și de mediu în țara noastra.

”Dacă vrem o populație cu o mai bună stare de sănătate, mai multă siguranță în materie de sănătate publică și o societate prosperă, răspunsul e unul singur: sănătatea în toate politicile. Acest lucru presupune o abordare integrată și interdisciplinară, care nu privește doar sănătatea individului și a populației, ci și pe cea a ecosistemului.

Citește și: IMAGINEA ZILEI: Și-a lăsat galoșii la intrarea în magazin, de teamă să nu facă mizerie (FOTO)Româncă de 16 ani, violată. I-au examinat zona intimă și au găsit un detaliu irealAnunț NEAȘTEPTAT al premierului: "Voi deveni MAMĂ"

Sănătatea individului nu poate fi separată azi de cea a mediulul. Exemplele recente sunt sugestive. De la infecțiile cu virusul Zika până la îmbolnăvirile declanșate de alimentele necontrolate, ne confruntăm cu tot mai multe amenințări. Sub presiunea factorilor numeroși ce afectează sănătatea oamenilor și a mediului, nu mai e timp de pierdut. Trebuie acționat acum printr-o abordare integrată pentru a anticipa provocările viitorului, inclusiv cele legate de evoluția demografică.

Ca președinte, am asumat prevenția și educația pentru sănătate și prin sănătate în toate politicile, ca direcții principale, în viziunea mea. Cred că ne leagă o abordare comună și dorința de a găsi soluții integrate.

Cu cât aducem în atenția oamenilor mai mult această abordare și vorbim cu determinare și curaj, cu atât cresc șansele să devină realitate și să lăsăm generațiilor viitoare mai multe răspunsuri, nu probleme de rezolvat”, a declarat Iohannis.

Iohannis: Sub presiunea factorilor numeroși ce afectează sănătatea oamenilor și a mediului, nu mai e timp de pierdut. Trebuie acționat acum

Citește și: ”Ce să fac, să dărâm clădirea?” Ministerul Sănătății cere demiterea managerului de la Spitalul Ilfov, după constatarea unor nereguli grave. Liberalul Petrache îi mai dă o șansă...ACCIDENT TERIBIL în urmă cu puțin timp! ȘOC: CINE A MURIT! Alți 15 oameni au fost RĂNIȚIUn profesor de religie, PREOT, S-A MASTURBAT la școală, în fața ELEVILOR! Reacția BOR și a Ministrului Educației (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Iohannis,   sanatate,   mediu,   ecosistem,   sanatate publica
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment