Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Ion Cristoiu: De ce nu s-o fi făcut Klaus Iohannis filosof? Nu era nevoie să se deplaseze la Bruxelles. Putea să le trimită celorlalţi membri ai Consiliului ce se spune despre UE pe Wikipedia

Ion Cristoiu: De ce nu s-o fi făcut Klaus Iohannis filosof? Nu era nevoie să se deplaseze la Bruxelles. Putea să le trimită celorlalţi membri ai Consiliului ce se spune despre UE pe Wikipedia

Un articol de: |
foto: b1.ro Eveniment

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbește în „Gândul de joi” de pe blogul personal despre participarea președintelui Klaus Iohannis la reuniunea primului Consiliu European organizat dupa referendumul din Marea Britanie.

Cristoiu îl critică pe președinte spunând că Iohannis „a definit locul şi rolul nostru în UE prin formula, nimerită ca plasticitate, Sîntem şi noi pe-acolo”, fără a avea ceva de spus.

Citește și: Ion Țiriac vrea răspunderea magistraților: Cineva trebuie să se responsabilizeze în momentul în care dai în judecată un individ În plin scandal, Principesa Margareta s-a dat de gol în timpul înmormântării RegeluiCe a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorJudecătorii din Teleorman se alătură protestului magistraților

Cristoiu nu e mulţumit deloc de prestaţia lui Iohannis de la Bruxelles şi devoalează tot ce a făcut acesta la summit.
“Klaus Iohannis a ratat o nouă ocazie de a contrazice la Bruxelles zicerea Suntem și noi pe acolo!
România n-a avut nimic de spus în ampla dezbatere europeană privind poziţia Uniunii Europene faţă de emigranţi.
Întreaga noastră poziţie s-a limitat la reacţiile contradictorii faţă de cota impusă României.
Alte ţări – Ungaria, Polonia, au depăşit acest nivel de fată-n casă care are un cuvînt de spus doar dacă vrea sau nu să se lase violată de Jupîn, intervenind cu puncte de vedere răsunătoare în dezbaterea privind politica Uniunii în materie de emigranţi.”, a spus Cristoiu.

Imediat după această reuniune, fiecare lider a susținut câte o conferință de presă, printre care și Klaus Iohannis.

„Dincolo de impresia iritantă de măcăneală şi nu de spunere din întreaga personalitate, Declaraţia a fost o cumplită succesiune de idei de-a gata, tipice lui Klaus Iohannis.

Citește și: Comisia Iordache, lovitură pentru președinte: A fost modificată procedura de numire a şefilor DNA, DIICOT şi PÎCCJTelDrum şi-a declarat public acţionarii! ADEVĂRUL despre statutul lui Liviu DragneaSute de magistrați au protestat pe scările Curții de Apel față de modificările legilor justiției (VIDEO)

Ce-a spus Klaus Iohannis, preşedintele celui de-al şaptelea stat al UE?
Citez din Declaraţie:
„Pentru că nu trebuie să uităm că Uniunea este un proiect destinat păcii, securităţii şi prosperităţii pe continentul nostru.
Acesta a fost şi mesajul pe care l-am transmis în numele României”.

Pentru asta nici nu era nevoie ca Klaus Iohannis să se deplaseze la Bruxelles.
Putea să le trimită celorlalţi membri ai Consiliului ce se spune despre UE pe Wikipedia.”, a mai spus Cristoiu.

Jurnalistul continuă prin a spune că președintele nu spune niciodată nimic concret, ci filosofeaza.

Citește și: Dramă la Galaţi! Un tânăr de 19 ani dat DISPĂRUT după ce a încercat să se spânzure cu cablul încărcătorului de telefonMAREA ELIBERARE continuă: Câte MII DE DEȚINUȚI vor IEȘI din închisori, ÎN BAZA LEGII promovate de Tudorel ToaderGabriel LIICEANU: „Vom putea fi OMORÂȚI PE STRADĂ, COPIII noștri vor putea fi VIOLAȚI, femeile noastre răpite. NO, HAI!”

„Recunoaşteţi poziţia lui Klaus Iohannis din cei doi ani de mandat faţă de provocările din România şi din lume.
Urmăresc cu îngrijorare!
Urmăresc cu atenţie!
E nevoie de o reflecţie aprofundată!

Filosofii sunt recunoscuţi pentru înclinaţia lor de a reflecta în detrimentul lui a acţiona.
De ce nu s-o fi făcut Klaus Iohannis filosof?
Poate că România ar fi avut în fine un președinte în stare s-o afirme la Bruxelles și altfel decît o țară de mîna a treia!”, a continuat jurnalistul.

 

Citește și: Referendumul pentru instaurarea monarhiei în România, sprijinit și de Tăriceanu: Cum argumentează președintele Senatului (VIDEO)„Duda A MURIT, trăiască ...” Principele Radu ȘI-A SCHIMBAT numele! Cum se numește acum soțul Principesei Margareta (FOTO)Asemănarea IZBITOARE dintre Regele Carol I și fostul principe Nicolae (FOTO)

 

Citeşte mai multe despre:   cristoiu,   blog,   UE,   consiliu,   Bruxelles,   intalnire,   Iohannis,   presedinte,   provocari,   Romania
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment