Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Ion Cristoiu, despre ce a făcut Dacian Cioloș în timpul vizitei în Vietnam: Oamenii de afaceri vor veni în România pentru a investi în autostrăzi, căi ferate, linii de transport de electricitate, schimbînd fața țării, în locul americanilor

Ion Cristoiu, despre ce a făcut Dacian Cioloș în timpul vizitei în Vietnam: Oamenii de afaceri vor veni în România pentru a investi în autostrăzi, căi ferate, linii de transport de electricitate, schimbînd fața țării, în locul americanilor

Un articol de: |
Foto: expunere.com Eveniment

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales să vorbească în postarea zilnică de pe blogul personal despre vizita premierului Dacian Cioloș în Vietnam.

Dacian Cioloș a întreprins o vizită oficială în Republica Vietnam, în perioada 11-14 iulie,perioadă în care România se confrunta cu grava Criză provocată de protestele din pușcării față de condițiile din Sistemul penitenciar românesc.

Citește și: UPDATE / ALERTĂ DE SINUCIDERE! O persoană amenință că se aruncă dintr-un bloc cu 10 etaje din București. Pompierii și SMURD-ul intervin! (VIDEO,FOTO)S-a găsit soluția să nu mai moară nimeni la metrou. Guvernul: în 2018 se rezolvă problemaUn vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăCum tratează PSD-ALDE românii din diaspora: 15 cenți de om prevăzuți în bugetul pe 2018

„Bunul simț democratic reclama ca, la întoarcerea din vizita într-o țară atît de depărtată de România nu numai geografic, dar și politic, premierul Dacian Cioloș să dea seamă în fața națiunii de ce-a făcut și ce-a dres în Republica Socialistă Vietnam, dar mai ales de motivele temeinice care l-au făcut să viziteze, în numele României, o țară comunistă din Asia”, a scris Ion Cristoiu. Cu toate acestea, premierul nu a făcut nicio menținue cu privire la cele discutate cu autoritățile comuniste de la Hanoi.

Vizita în Vietnam a ridicat în țară multe întrebări, ivite din notele aparte ale acelei țări comuniste, țară slab dezvoltată din punct de vedere economic. Cu toate acestea, Dacian Cioloș „n-a catadicsit pînă acum să ne spună și nouă, proștilor rămași în țară, ce a căutat în Vietnam în numele României”, a mai menționat Cristoiu.

 „Îmi permit să comunic eu cititorilor cam ce a făcut și ce a dres Dacian Cioloș în Republica Socialistă Vietnam”, a precizat Ion Cristoiu care spune că Dacian Cioloș a ținut un discurs la întrevederea cu membrii Asociaţiei de prietenie Vietnam-România.

Citește și: "Protestul tăcut" din fața sediului PSD durează de peste 24 de oreUn cioban din Vaslui a fost găsit mort într-o fântânăCoroana regală prezentă la funeraliile Regelui Mihai este o copie: Explicațiile directorului Muzeului Național de Istorie

Dacian Cioloş a început prin a recunoaşte că-i face plăcere să se întîlnească „cu români care locuiesc în afara României, pentru că şi eu în ultimii 15 ani, 7 ani i-am petrecut în afara României”.

Mai mult, Dacian Cioloş a amintit că investitorii vietnamezi vor veni să investească în România, a discutat cu Lazăr Comănescu ca să se ia măsuri de întărire a reprezentanței noastre diplomatice de la Hanoi prin trimiterea de tineri din România care „să înveţe cultura, limba şi tradiţiile din Vietnam”.

Premierul mai dorește și creşterea numărului de burse acordate studenţilor Vietnamezi de România, crearea tuturor condiţiilor pentru ca tot mai mulţi turişti vietnamezi să vină în România şi tot mai mulţi turişti români să meargă în Vietnam, dar și eschiderea unei linii aeriene directe între Bucureşti şi Hanoi.

Citește și: Porțile Palatului Regal nu vor fi închise în noaptea de joi spre vineriRomânia în Spațiu Schengen în 2018? Semnale puternice privind aderarea venite de la vârful politicii europeneSimeon al II-lea a Bulgariei, singurul monarh din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial rămas în viață, la catafalcul Regelui Mihai (FOTO)

„Potrivit lui Dacian Cioloș oamenii de afaceri din Vietnam vor veni în România pentru a investi în autostrăzi, căi ferate, linii de transport de electricitate, schimbînd fața țării, în locul americanilor, care au venit, dar cu tancurile”, a conchis Ion Cristoiu.

Citeşte mai multe despre:   Ion Cristoiu,   Dacian Cioloş,   vizita,   viernam
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment