Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Ipoteza șocantă a unui site creștin: Corneliu Vadim Tudor ar fi fost lichidat

Ipoteza șocantă a unui site creștin: Corneliu Vadim Tudor ar fi fost lichidat

Un articol de: |

Un site creștin din România, saccsiv.wordpress.com, notează că Vadim Tudor nu ar fi fost răpuns de probleme de sănătate, ci ar fi fost lichidat.

Autorul articolului îşi argumentează teoria conspiraţiei prin atacurile recente ale tribunului la adresa conducerii Bisericii Ortodoxe Române, dar şi la adresa masonilor.

O personalitate din zona mânăstirilor, care dorește să-și păstreze anonimatul, nu exclude ipoteza.

"Iată două texte care mi le-a trimis pe e-mail, dintre care ultimele postari au apărut pe Facebook, pe contul lui Corneliu Vadim Tudor: Câteva întrebări la adresa căpeteniilor Bisericii Ortodoxe Române? Vă e milă de arabii păgâni, dar nu vă pasă de milioanele de români pribegi prin lumea largă? L-ați abandonat pe Iisus pentru Allah și pe Brâncoveanu pentru Osama Bin Laden? Biblia spune să fim milostivi, dar nu sinucigași.

În următoarea perioadă, eu și PRM vom organiza un mare miting și marș de protest împotriva invaziei barbare și împotriva amenajării marelui focar de infecție: Moscheea Mamut"
, notează site-ul amintit, care citează câteva din postările tribunului.

În acelasi articol se mai aminteste despre o poezie a lui Vadim cu critici dure la adresa masoneriei, o organizație cu caracter secret, acuzată că dorește instaurarea Noii Ordini Mondiale.

"Chiar dacă nu sunt adeptul, teoretic, nici nu pot exclude ipoteza eliminării sale"
, își încheie autorul articolul pe site-ul creștin.

Citeşte mai multe despre:   Vadim Tudor,   ipoteza socanta,   site crestin,   ar fi fost lichidat
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment