Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Irina Drăghiea, fosta concurentă de la „Burlacul”, a demisionat din funcția de director al Liceului Pedagogic din Severin

Irina Drăghiea, fosta concurentă de la „Burlacul”, a demisionat din funcția de director al Liceului Pedagogic din Severin

Un articol de: |
Foto: gandul.info Eveniment

Irina Drăghiea a demisionat, joi, din funcția de director al Colegiului Naţional Pedagogic din Timișoara, în care fusese numită cu o zi înainte.

Declarația a fost făcută de inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Mehedinţi, Marian Şuţă, relatează Mediafax, care a spus că Irina Drăghia și-a înaintat demisia la secretariatul acestei instituții, joi, în jurul orei prânzului.

Atribuţiile de director al Colegiului Naţional Pedagogic au fost luate de directorul adjunct al unităţii de învăţământ, Paula Dobroiu.

Ecaterina Andronescu, a anunțat miercuri că o va demite pe Irina Drăghiea, fiica prefectului din Mehedinţi și fostă concurentă la emisiunea „Burlacul”, numită recent în fruntea instituției.

„Problema de la Colegiul Pedagogic din Drobeta-Turnu Severin a fost rezolvată, directoarea Irina Drăghia va fi revocată din funcţie"
, a declarat Andronescu.

Profesorii din liceu au scris o petiție către Ministerul Educației, în care cereau retragerea numirii acesteia din funcția de director, precizând că Irina Drăghiea „nici măcar nu este titulară” în școala unde ei activează.
 
Vezi AICI mai multe despre declarațiile Ecaterinei Andronescu

Citeşte mai multe despre:   irina draghia,   burlacul,   demisie,   liceul pedagogic,   severin
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment