Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Irina Schrotter, la DIICOT: Plângerea este pe numele unui alt om de afaceri. Nu avem nicio legătură cu firma de construcții (VIDEO)

Irina Schrotter, la DIICOT: Plângerea este pe numele unui alt om de afaceri. Nu avem nicio legătură cu firma de construcții (VIDEO)

Un articol de: |

Irina Schrotter a declarat joi dimineață, în fața sediului DIICOT că plângerea în care ea și soțul ei sunt menționați este adresată împotriva unui alt om de afaceri, ei fiind doar o verigă în acest dosar.

„Noi avem destul de multe firme. În unele suntem acționari împreună, în altele suntem separat. Nici eu nici soțul meu nu avem nicio firmă de construcții. Reclamația, 75% este adresată împotriva unui alt om de afaceri, noi suntem o verigă. Nu avem nicio legătură cu firma de construcții”, a afirmat creatoarea de modă.

Potrivit acesteia, persoana care a depus plângerea nu mai recunoaște că a făcut acest lucru.

„Mă deranjează că există oameni care fac reclamații. Persoana care a făcut reclamația nu mai recunoaște că a reclamat. Nu avem cum să facem plângere pentru denunț calomnios”, a mai spus Irina Schrotter.

Alături de soţii Schrotter, în atenţia anchetatorilor în această cauză sunt şi alţi oameni de afaceri din Iaşi, fiind vizate tranzacţii în principal cu produse şi materiale de construcţii, care ar fi fost vândute la preţ supraevaluat, iar banii obţinuţi ar fi ajuns la societăţi din străinătate, între care şi firme din Olanda, pentru a li se ascunde provenienţa.

Prejudiciul produs în această cauză, prin evaziune fiscală şi spălare de bani, a fost estimat de anchetatori la un milion de euro.

Irina Schrotter, audiată la DIICOT


Citeşte mai multe despre:   Irina Schrotter,   audiata la diicot,   evaziune fiscală
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment