Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment “ÎŢI RECOMAND SĂ NU MĂNÂNCI”: Dezvăluiri șocante ale unui bucătar din cadrul unui hotel de 5 stele

“ÎŢI RECOMAND SĂ NU MĂNÂNCI”: Dezvăluiri șocante ale unui bucătar din cadrul unui hotel de 5 stele

Un articol de: |
Foto: ziare-pe-net.ro Eveniment

Un bucătar șef face dezvăluiri șocante despre cum funcționează sistemul "All Inclusive", program preferat de multe persoane atunci când merg în vacanță.

Bărbatul, chef la un hotel de 5 stele, povestește ce face angajatorul, dar și bucătarii angajați, pentru a economisi bani. Potrivit unica.md, acesta a spus că mâncarea rămasă de pe o zi pe alta nu se aruncă, ci este refolosită. Carnea este spălată și preparată în alt sos, ajungând iar pe masa clienților.

Citește și: Cum s-a declanșat boala Magdalenei Șerban! Dezvăluirile șocante ale femeii care a locuit cu ea în SpaniaKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutSalariu de excelență pentru Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Cati bani primesteVIN PLOILE! Cod Portocaliu de INUNDAȚII în mai multe județe

Mai mult, deserturile rămase în farfuriile turiștilor sunt amestecate, iar a doua zi se decorează cu drajeuri de ciocolată, praline, fructe, creme de frișcă, fiind servite din nou la masă.

,,1. În general, în calitate de carne roşie folosim carnea de curcan. Aceasta are o textură moale, elastică, astfel încât poate fi prăjită de mai multe ori.

2. În loc de păstrăv și alți pești se furnizează carne de rechin. Aceasta se fierbe în apă sărată pentru a-i elimina gustul şi, practic, nu poţi să o deosebeşti cu nimic de muşchiul altor peşti.

Citește și: Câmpulung: EXPLOZIE într-un bloc de garsoniere. O persoană a fost rănităAccident cu trei maşini pe Splaiul Independenţei dn BucureştiIncendiu la o pensiune din Sibiu. Aproape 70 de persoane au fost evacuate

3. Cele 50 – 60 kg de carne rămase din ziua precedentă nu se aruncă niciodată. Ar fi o mare pierdere. Noi spălăm carnea de sos şi a doua zi o preparăm cu un alt sos, proaspăt.

4. Pike și calmarul, în bucătărie, provin din conserve, al căror conţinut este înmuiat în prealabil în bere.

5. Bucatele din cartofi predomină în meniu, întrucât sunt înalt calorice şi oferă senzaţie de saţietate pentru mai mult timp.

Citește și: Iohannis, impresionat de mulţimea care s-a alăturat cortegiului funerar: O autentică expresie a iubirii faţă de Rege (FOTO)Doliu în lumea teatrului. Un mare actor român a murit la 74 de ani! DUMNEZEU să îl ierte! O femeie din Gorj a scăpat de viol pentru că agresorul a avut probleme cu erecția

6. În bucătăria noastră, trei persoane sunt angajate în mod exclusiv să cureţe întreaga zi cartofii de coajă. Aceşti sunt folosiţi la prepararea a cel puţin 3 feluri de mâncare pe zi.

7. Resturile rămase după procesarea cărnii nu sunt aruncate, acestea se folosesc la gătit. În chiftele de viţel se pune piele, plămâni de pui şi multe alte lucruri pe care, acasă, niciodată nu le mănânci. Aşa că, încearcă să eviţi chiftelele, pârjoalele şi alte bucate preparate din carne tocată şi alege să consumi bucăţi întregi de carne preparată atunci când mergi pentru all inclusive.

8. Nu te grăbi să consumi gustări de noapte turceşti. Să recunoaștem! Pentru a prepara 1 kg de „chiftele turcești” e nevoie de 2 ore. În funcție de numărul de persoane ar trebui să fie pregătite cel puțin 20 kg de chiftele. Toate ingredientele sunt amestecate într-un cazan mare. Pentru a face acest lucru, un tânăr din bucătărie încalţă pungi de plastic şi urcă în cazan pentru a mesteca carnea.

Citește și: Bătrân din Vaslui, bătut, tâlhărit și violat de către doi minoriMOMENT PARANORMAL în Catedrala Curtea de Argeș, la înmormântarea Regelui MIHAI: LUMÂNAREA ținută de Margareta LEVITEAZĂ!! Cum a fost posibil (VIDEO, FOTO)Marian Godină, LOVITURĂ pentru coaliția PSD-ALDE: Cum va arăta o PERCHEZIȚIE, pe noul Cod Penal

9. Nu mânca salate cu maioneză. Ar fi naiv să credem că hotelul care găteşte mâncare pentru 2000 de oameni face totul cu măsuri stricte de igienizare. Salatele cu maioneză sunt cele care se alterează cel mai rapid şi permit înmulţirea rapidă a bacteriilor.

10. Desertul. Bucăţile de tort, rămase pe mese, se strâng, se mestecă, iar a doua zi se decorează cu drajeuri de ciocolată, praline, fructe, creme de frişca, fiind servite din nou la masă.

11. Cu toate acestea, cheltuielile suportate de angajator sunt inevitabile. Pentru a induce în eroare clienții, confecţionăm din abundenţă decoruri din pepene roşu şi dovleac. Potrivit calculelor mele, la 20 de feluri de mâncare revin în jur de 50 de elemente de decor. Există un truc: întâi saturi ochii, apoi stomacul.

Citește și: Analiza psihologului. Principele Nicolae, în lacrimi. ”A învățat multe despre viață în urma unei morți”În Timișoara și toată țara: Aniversarea Revoluției Române din 1989 (FOTO)O femeie a aflat de la medicul de familie că e moartă

12. În final, îţi recomand să nu mănânci bucăţi de tort mici, care deobicei sunt servite la zilele de naştere. Motivul? Propabil l-ai descoperit şi singur.’’

Citeşte mai multe despre:   Masterchef,   bucatar chef,   carne,   mancare,   all inclusive,   hotel
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment