Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Jurământul de sărăcie, respectat ca și cel de castitate: Uite în ce PALAT stă Corneliu Bîrlădeanu, fostul episcop implicat într-un imens scandal sexual! (FOTO)

Jurământul de sărăcie, respectat ca și cel de castitate: Uite în ce PALAT stă Corneliu Bîrlădeanu, fostul episcop implicat într-un imens scandal sexual! (FOTO)

Un articol de: |

Retras din funcţia de episcop, urmare a scandalului sexual ce l-a avut în centrul atenţiei, Corneliu Bârlădeanu continuă să locuiască în Palatul Episcopal de la Huşi, scrie Adevărul. Și asta în ciuda faptului că a fost decăzut din funcție și trimis la penitență.

Surse din cadrul Episcopiei Huşilor afirmă că fostul episcop Corneliu continuă să locuiască în clădirea impresionantă construită în imediata apropiere a Catedralei Episcopale şi supraveghează foştii supuşi care lucreaza la predarea situaţiei financiare şi organizatorice către superiorii de la Mitropolia Moldovei şi Bucovinei.

Mai mult decât atât, Vremea Nouă susține că se lucrează de fapt la măsluirea situației financiare, iar Corneliu Bîrlădeanu refuză să plece din Palatul Episcopal tocmai pentru a supraveghea această actiune ilegală.

Citește și: RĂSTURNARE de situație: SOȚII SPÂNZURAȚI în propria casă, ASASINAȚI cu sânge receAndra, anunț după 10 de căsnicie. Din păcate, e adevăratAndreea Raicu, advertorial siropos despre premierul Vasilica: Optează pentru părul vopsit blond și coafat! (FOTO)

Una peste alta, fostul episcop are o situație imobiliară de invidiat: sub ochii voit închiși ai Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, locuieşte în palatul pe care l-a construit după ce a fost uns episcop.

Iniţial, Corneliu Bîrlădeanu acceptase să locuiască într-o casa care i-a fost pusă la dispoziţie în Hunedoara, ulterior optând pentru Târgu Ocna, pentru a fi "mai aproape de casă".

  

Citește și: Pogromul de la Bucureşti și MASACRUL de la Jilava, comemorate în pădurea Jilava (FOTO)ANCHETĂ parlamentară în cazul Jandarmului bătăuș: “TREBUIE analizat și SANCȚIONAT”Firea: Peste 500 de utilaje de deszăpezire sunt pregătite să acționeze în toate sectoarele Capitalei

 

Citeşte mai multe despre:   Corneliu Bîrlădeanu,   episcop de Huși,   locuință
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment