Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Klaus Iohannis a convocat CSAT-ul pe tema summit-ului NATO de la Varșovia

Klaus Iohannis a convocat CSAT-ul pe tema summit-ului NATO de la Varșovia

Un articol de: |

Președintele Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Apărare a Țării în data de 26 iulie, pe tema Summitu-ului NATO, care a avut loc săptămâna trecută la Varșovia.

"În cadrul şedinţei se va analiza modul de reflectare a mandatului României în documentele finale ale Summitului NATO din 8-9 iulie a.c., de la Varşovia, şi se vor stabili măsurile şi acţiunile care trebuie întreprinse pentru implementarea deciziilor adoptate", anunță Administrația Prezidențială.

"Prin rezultatul summitului, România își consolidează poziția ca stat membru NATO și actor regional care contribuie efectiv și eficient la menținerea securității și stabilității într-o zonă marcată de numeroase riscuri și provocări. Atât din punct de vedere al securității transatlantice, cât și din declarația finală a summitului adoptată astăzi acoperă toate punctele de interes pentru România", a declarat șeful statului după încheierea summit-ului. (Detalii AICI)

Citeşte mai multe despre:   CSAT,   Varsovia,   Summit NATO,   Klaus Iohannis
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment