Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Klaus Iohannis: Cercetarea și Educația sunt șansa unui viitor pe care România nu are voie să îl rateze

Klaus Iohannis: Cercetarea și Educația sunt șansa unui viitor pe care România nu are voie să îl rateze

Un articol de: |
Foto: facebook.com/klausiohannis Eveniment

Președintele Klaus Iohannis a declarat, prin intermediul paginii sale de Facebook, că cercetarea și educația sunt șansa unui viitor pe care România nu are voie să îl rateze.

Cercetarea și educația sunt șansa unui viitor pe care România nu are voie să-l rateze. Domeniul cercetării suferă de pe urma vechii metehne a lucrurilor începute și neterminate și a intențiilor neconcretizate. Prioritizarea reală a sectorului cercetare-dezvoltare-inovare, instituirea unui climat de integritate, predictibilitate şi transparenţă decizională, precum și întărirea legăturii între educaţie şi cercetare-inovare sunt direcțiile de acțiune pe care le propun pentru o Românie a inovării. Știinţa şi inovarea nu au culoare politică”, este mesajul președintelui.

Klaus Iohannis a mai transmis că sprijină autoritățile cu responsabilități în domeniul cercetării.

Sprijin autoritățile cu responsabilități în domeniu, pentru ca, la momentul în care vom celebra 100 de ani de unitate şi modernitate a statului român, să ne aflăm pe alt loc în ierarhia europeană în ceea ce priveşte performanţa în cercetare şi inovație”, a mai declarat șeful statului.

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   cercetare,   Romania,   educatie,   sansa romaniei,   dezvoltare
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment