Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Klaus Iohannis: Papa Francisc este un lider spiritual autentic, un om cu viziune și atașament special față de valorile umanității (FOTO)

Klaus Iohannis: Papa Francisc este un lider spiritual autentic, un om cu viziune și atașament special față de valorile umanității (FOTO)

Un articol de: |

Președintele Klaus Iohannis a participat vineri la Adunarea Generală a Națiunilor Unite, la New York. Șeful statului a asistat la discursul Papei Francisc, despre care spune că este un lider spiritual autentic și un om cu viziune.

Am asistat astăzi, la Adunarea Generală a Națiunilor Unite, la discursul Papei Francisc, un lider spiritual autentic, un om cu viziune și atașament special față de valorile umanității. Papa Francisc a dovedit în toți acești ani ai pontificatului său că smerenia și grija pentru cei din jur nu se proclamă, ci se trăiește în fiecare zi prin fapte și prin comportament”, a scris șeful statului pe Facebook.

Iohannis a mai precizat în postarea sa, că, tot vineri, a fost adoptată agenda de dezvoltare post-2015.

Tot astăzi, s-a adoptat în cadrul Summitului ONU, Agenda de dezvoltare post-2015, pentru că este important să știm nu doar cum vrem să arate lumea în care trăim noi, ci mai ales ce lăsăm celor care vin după noi”, a mai scris Iohannis.

Alături de text, președintele Iohannis a publicat și fotografii de la summitul ONU.Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   adunarea ONU,   new york,   Papa Francisc,   lider spiritual,   presedintele romaniei
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment